Σακίρα-Χάμιλτον: Δείπνησαν στο Μαϊάμι και φούντωσαν οι φήμες (vid)

Χάμιλτον - Σακίρα

i

©BeFunky

Σακίρα-Χάμιλτον: Δείπνησαν στο Μαϊάμι και φούντωσαν οι φήμες (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:09 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 09.05.2023

Οι κάμερες έπιασαν την Σακίρα να δειπνεί με τον Λιούις Χάμιλτον στο Μαϊάμι.

Το 2023 ξεκίνησε για την Σακίρα με στυλ. Ο χωρισμός της με τον Ζεράρ Πικέ και το «BRZP Sessions Music» εναντίον του πρώην συντρόφου της έχουν ταράξει εντελώς τη ζωή της. Τώρα ζει με τα παιδιά της στο Μαϊάμι, αφού έφυγε από τη Βαρκελώνη, το διαμέρισμά της όπου ήταν γειτόνισσα των πρώην πεθερών της. Αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο μπόρεσε να δει την Κολομβιανή τραγουδίστρια πολύ χαρούμενη, καθώς βρέθηκε στο γκραν πρι του Μαϊάμι. 

Εκεί μπόρεσε να δει τον Τομ Κρούζ, μαζί με άλλες διασημότητες του ύψους του Βιν Ντίζελ, του Έλον Μασκ ή του Τζεφ Μπέζος. Ο πέμπτος αγώνας της Formula 1 ολοκληρώθηκε με τη νίκη του Μαξ Φερστάπεν. 

Τα 5+1 πράγματα που μας έμειναν από το γκραν πρι του Μαϊάμι (vids)
FORMULA 1

17:47 - 09.05.2023

Τα 5+1 πράγματα που μας έμειναν από το γκραν πρι του Μαϊάμι (vids)

Η επιστροφή της Formula 1 στο Μαϊάμι το περασμένο Σαββατοκύριακο έφερε ένα επαναλαμβανόμενο αποτέλεσμα στο εναρκτήριο γκραν πρι του 2022, καθώς ο Μαξ Φερστάπεν στάθηκε για άλλη μια φορά στην κορυφή του βάθρου.

Ωστόσο, όχι μόνο απόλαυσε τον αγώνα, αλλά και ένα αποκλειστικό δείπνο με έναν από τους καλύτερους οδηγούς στο grid και στην ιστορία της Formula 1, μια έκπληξη που λίγοι περίμεναν. Προφανώς οι φήμες για σχέση δεν άργησαν να βγουν. 

Ο οδηγός με τον οποίο η Σακίρα απόλαυσε το δείπνο ήταν ο Λιούις Χάμιλτον, ο πιλότος της Mercedes και επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος ήρθε τέταρτος στο γκραν πρι του Μαϊάμι. 

Αν και πρέπει να σημειωθεί ότι δεν ήταν ένα αποκλειστικό δείπνο. Υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι μαζί τους, αλλά αυτή η υποτιθέμενη σχέση φιλίας είναι εντυπωσιακή. Επιπλέον, πρόσφατα της απονεμήθηκε το βραβείο της «Γυναίκας της Χρονιάς» από το περιοδικό Billboard, οπότε ίσως η τύχη της για το 2023  να αλλάζει. Αφήνοντας ένα μήνυμα στον Πικέ: «Δεν έχει τόση σημασία αν κάποιος είναι πιστός σε σένα ή όχι, αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι αν συνεχίσεις να είσαι πιστός στον εαυτό σου».