Ιδιοκτήτης αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας μπήκε στη Formula 1

Ράιαν Ρέινολντς

i

Ρέινολντς / ©Instagram

Ιδιοκτήτης αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας μπήκε στη Formula 1

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:30 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:43 - 28.06.2023

Μετά την εξαγορά της Ρέξαμ, ο Ράιαν Ρέινολντς μαζί με τον Ρομπ ΜακΈλινεϊ συνεχίζουν τις επενδύσεις στον χώρο του αθλητισμού.

Ο Ράιαν Ρέινολντς μαζί με τον Ρομπ ΜακΈλινεϊ προχώρησαν στην εξαγορά του 24% της Alpine, δίνοντας έτσι συνέχεια στις επενδύσεις στον χώρο του αθλητισμού. Να θυμίσουμε, ο γνωστός ηθοποιός μαζί με τον «συνεργάτη» του αγόρασαν τη Ρέξαμ, η οποία τη σεζόν που μας πέρασε επέστρεψε στη League 2 μετά από 15 χρόνια.

Πλέον, οι δυο τους είναι κάτοχοι του 24% της Alpine, μπαίνοντας έτσι και στο χώρο της Formula 1. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του εξωτερικού, η αξία της Alpine υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 800 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι νέοι επενδυτές θα δώσουν περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ για το συγκεκριμένο ποσοστό.

Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Λόρεντ Ρόσι δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτή η συνεργασία είναι ένα σημαντικό βήμα για να ενισχύσει την απόδοσή μας σε όλα τα επίπεδα».

«Ο Ράιαν Ρέινολντς θέλει να αγοράσει και δεύτερη ομάδα»

Πριν λίγους μήνες είχαν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες, που ήθελαν τον γνωστό ηθοποιό να αναζητάει και δεύτερη ομάδα για εξαγορά. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Ρέξαμ, Ράιαν Ρέινολντς, έχει μπει ήδη στο πειρασμό να αναζητήσει και δεύτερη ομάδα για να αγοράσει αφού βλέπει την τεράστια επιτυχία που έχει η πρώτη. Το ζευγάρι του Χόλιγουντ έδωσε περίπου 2 εκατομμύρια λίρες για να πάρει τον πλήρη έλεγχο της Ρέξαμ τον Φεβρουάριο του 2021. Μέχρι τότε οι «δράκοι» άνηκαν στο Wrexham Supporters Trust (WST) και τα 2.000 μέλη που υπήρχαν σε αυτό έπρεπε να ψηφίσουν εάν ήταν υπέρ της εξαγοράς του Ρέινολντς και του Μακέλενεϊ.

Το 98,6 τοις εκατό έδωσε τη σφραγίδα της έγκρισής τους και οι δύο ηθοποιοί επένδυσαν από τότε άλλα 10 εκατομμύρια λίρες στη Ρέξαμ. «Ο Ρέινολντς έχει ερωτευτεί τόσο πολύ την Ουαλία και την ομάδα που απ’ ότι φαίνεται θέλει να αγοράσει ένα σπίτι αξίας 1,5 εκατομμυρίου λιρών στο τοπικό χωριό Μάρφορντ, το οποίο έχει μόλις 2.500 κατοίκους. Ο 46χρονος εξακολουθεί να έχει προθέσεις στο να αποκτήσει μια δεύτερη αθλητική ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά δημοσίευμα του εξωτερικού.