Ράσελ: «Ο Φερστάπεν υποτίμησε τον εαυτό του με αυτά που είπε»

Τζορτζ Ράσελ

i

©Print Screen

Ράσελ: «Ο Φερστάπεν υποτίμησε τον εαυτό του με αυτά που είπε»

Δημήτρης Μπαλής 12:32 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 02.05.2023

Ο Ράσελ δεν θέλησε να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά, λέγοντας απλά πως το μόνο που κατάφερε ο Φερστάπεν, ήταν να «χαλάσει» την εικόνα του.

Μια νέα... κόντρα ξέσπασε το Σάββατο που μας πέρασε και πιο συγκεκριμένα στον Sprint Race του Αζερμπαϊτζάν. Στις πρώτες στροφές μετά την εκκίνηση, ο Τζορτζ Ράσελ πήρε την εσωτερική του Μαξ Φερστάπεν, αλλά επειδή κανείς από τους δύο δεν υποχώρησε, το αποτέλεσμα ήταν ένα… τρύπιο side-pod του Ολλανδού, που ευτυχώς για τον ίδιο, δεν επηρέασε τον αγώνα του ούτε την ψύξη του κινητήρα του, καθώς το κενό ήταν πολύ μεγάλο. Από τη δική του πλευρά, ο Ράσελ μπόρεσε να περάσει σε εκείνο το σημείο τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και να συνεχίσει την προσπάθειά του.

Στο τέλος του Sprint Race, όμως και ενώ τα αυτοκίνητα βρίσκονταν υπό καθεστώς parc ferme, ο Φερστάπεν συνομίλησε με τον Ράσελ και ενώ στην αρχή όλα φαίνονταν εντάξει, καθώς έκαστος έδωσε τις εξηγήσεις του, στη συνέχεια ο Φερστάπεν και ενώ ο Ράσελ είχε απομακρυνθεί, τον... απείλησε, λέγοντάς του πως την επόμενη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, προσθέτοντας το... κοσμητικό επίθετο μ@λ@κ@ς. Μάλιστα, λίγο μετά ο Ολλανδός χαρακτήρισε εκ νέου τον οδηγό της Mercedes, σημειώνοντας: «Δεν επιτρέπεται να περάσουμε επειδή εκεί βρίσκεται η Πριγκίπισσα Τζορτζ; Αυτό είναι στην τελική το πρόβλημα».

Παρά τα λεγόμενα του οδηγού της Red Bull, πάντως, ο Ράσελ δεν θέλησε να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά και είπε. «Δεν χρειάζεται καμία απολογία. Αλλά είναι δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και προπορεύεται στη βαθμολογία. Δεν με ενοχλούν αυτά που είπε, αλλά με τέτοια σχόλια, το μόνο που καταφέρνει είναι να υποτιμήσει τον εαυτό του».

Αυτό που θα φανεί από εδώ και πέρα, είναι πώς θα αντιδράσει ο Φερστάπεν σε μια νέα μονομαχία που θα έχουν σίγουρα κάποια στιγμή στη συνέχεια της σεζόν και τι θα κάνει στην περίπτωση που ο Ράσελ βρεθεί δίπλα του σε μία ή περισσότερες στροφές.

Tags: