Σχεδιάστε το μοντέλο των ονείρων σας με τη βοήθεια της CUPRA

DarkRebel

i

©CUPRA

Σχεδιάστε το μοντέλο των ονείρων σας με τη βοήθεια της CUPRA

Δημήτρης Μπαλής 13:29 - 22.06.2023

Η CUPRA σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας DarkRebel.

Μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 100.000 χρήστες έχουν ήδη διαμορφώσει το DarkRebel, ένα πρωτότυπο μοντέλο πάνω στο οποίο θα βασιστεί κάποιο από τα επόμενα αυτοκίνητα που θα λανσάρει η ισπανική μάρκα, μέσα από μια ξεχωριστή online εμπειρία στο Hyper Configurator.

Τώρα η ισπανική μάρκα δίνει τη δυνατότητα στους διαδικτυακούς της φίλους να σχεδιάσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Οι fans της CUPRA μπορούν και μέσα από τα social media της CUPRA Greece, μέχρι τις 2 Ιουλίου, να δώσουν τη δική τους σχεδιαστική πινελιά και να φτιάξουν το virtual σπορ αυτοκίνητο όπως εκείνοι το έχουν φανταστεί. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ακολουθήσουν το link https://hyperconfigurator.metahype.com/ και να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη. Με ένα post ή share και με πολλά likes η CUPRA Tribe μπορεί να ξεπεράσει τους περιορισμούς του πραγματικού κόσμου, ακριβώς όπως προστάζει και το ανατρεπτικό CUPRA DNA.

«Το Dark Rebel είναι η απόλυτη ερμηνεία του σχεδιασμού της CUPRA για το μέλλον. Με το DarkRebel, θέλουμε να δείξουμε ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του μέλλοντος μπορούν να είναι σέξι και προκλητικά», αναφέρει ο Χόρχε Ντίες, Επικεφαλής Σχεδιασμού της CUPRA.

Με τις διαμορφώσεις τους οι φίλοι της CUPRA συμμετέχουν στον σχεδιασμό της μελλοντικής φυσικής έκδοσης του αυτοκινήτου.

Η CUPRA αποδεικνύει ότι η ηλεκτροκίνηση και ο σπορ χαρακτήρας ταιριάζουν απόλυτα και το 2022 η μάρκα έφτασε σε νέα ύψη με περισσότερες από 150.000 παραδόσεις οχημάτων. Κάθε νέο λανσάρισμα ενός μοντέλου σηματοδοτεί ένα νέο ορόσημο στον καθορισμό του χαρακτήρα της μάρκας, με μια προκλητική και πρωτότυπη σχεδίαση: το CUPRA Ateca, ένα μοναδικό μοντέλο στην κατηγορία του, το CUPRA Leon, το πρώτο του εξηλεκτρισμένο μοντέλο χάρη σε ένα plug-in υβριδικό ηλεκτρικό κινητήρα, το CUPRA Formentor, το πρώτο μοντέλο που εξελίχθηκε αποκλειστικά από τη μάρκα και το αυτοκίνητο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της εταιρείας μέχρι σήμερα. Και το CUPRA Born, το πρώτο 100% ηλεκτρικό όχημα της μάρκας.

Tags: