Χάμιλτον: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Μαξ, εκτός κι αν έχει αυτός»
i

Φερστάπεν και Χάμιλτον /Mark Thompson/Getty Images

Χάμιλτον: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Μαξ, εκτός κι αν έχει αυτός»

Δημήτρης Μπαλής 20:06 - 26.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 16.09.2023

Ο Λιούις Χάμιλτον ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον νέο παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ο Λιούις Χάμιλτον στο επίκεντρο. Όχι επειδή πήρε κάποιον τίτλο, αλλά επειδή πολλοί αναφέρονται σε κόντρα που μπορεί να έχει με το νέο αστέρι της Formula 1.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Formula 1 Magazine, ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε για το θέμα, καθώς στιγμιότυπα, όπως η προσπέραση του Ολλανδού στον Βρετανό στον τελευταίο γύρο του αγώνα που έγινε στο Άμπου Ντάμπι το 2021, και μετά την αμφισβητούμενη απόφαση που είχε λάβει ο διευθυντής του αγώνα, Μάικλ Μάσι, δημιούργησαν ένα κύκλο συζητήσεων. 

Επίσης, αξέχαστες έχουν μείνει οι επαφές που είχαν την ίδια χρονιά στο Σίλβερστοουν, όταν εγκατέλειψε ο Ολλανδός και στη Μόντσα, όπου αμφότεροι δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν το γκραν πρι.

Λόγω αυτής της φημολογούμενης κόντρας, πολλοί πιστεύουν ότι οι δύο οδηγοί δεν έχουν καλές σχέσεις, με τον Χάμιλτον να ξεκαθαρίζει πώς όντως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Φερστάπεν και υποθέτει ότι ούτε ο Ολλανδός έχει με αυτόν.

«Στους ανθρώπους αρέσει να λένε πως υπάρχουν προβλήματα ανάμεσα σε εμένα και τον Μαξ. Τον σέβομαι. Είναι πολύ νεότερος, άρα ενδέχεται να έχει αυτός πρόβλημα με εμένα. Ομως δεν είμαι σίγουρος και στην πραγματικότητα υποθέτω πώς δεν έχει.

Δεν μπορώ να μιλήσω για λογαριασμό του. Έκανε ό,τι μπορούσε να κάνει το 2021. Γιατί να έχω πρόβλημα μαζί του; Είχε πολύ καλή απόδοση και κανείς δεν μπορεί να του το πάρει», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.