Χόρνερ: «Είναι απολαυστικό να βλέπεις τον Αλόνσο σε αυτές τις θέσεις»

Κρίστιαν Χόρνερ

i

©Getty Images

Χόρνερ: «Είναι απολαυστικό να βλέπεις τον Αλόνσο σε αυτές τις θέσεις»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:45 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 10.03.2023

Ο Κρίστιαν Χόρνερ μίλησε για τον πρώτο αγώνα της σεζόν στο Μπαχρέιν, αλλά και για τον εκπληκτικό αγώνα που έκανε ο Φερνάντο Αλόνσο τερματίζοντας στην 3η θέση.

Ο διευθυντής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ μετά τον καταπληκτικό αγώνα που έκαναν οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρες, τερματίζοντας στην 1η θέση και 2η θέση.

Ο 49χρονος αναφέρθηκε για τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν στο Μπαχρέιν, αλλά επίσης και στην εκπληκτική εμφάνιση του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Φερνάντο Αλόνσο.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Χόρνερ: «Οι 23 αγώνες που έχουμε είναι ένας μαραθώνιος και πρέπει μέσα σε μία χρονιά να είμαστε σταθεροί στην απόδοσή μας. Στο Μπαχρέιν είδαμε μία εντυπωσιακή εμφάνιση από τους οδηγούς μας. Ο Τσέκο μόνο έχασε στην εκκίνηση μία θέση λόγω του φρέσκου σετ ελαστικών του Σαρλ Λεκλέρ. Όμως η στρατηγική και ο ρυθμός που είχαμε, του επέτρεψαν να περάσει από ένα σημείο και έπειτα κάναμε διαχείρηση.

«Όμως περιμένουμε ξεκάθαρα τους αντιπάλους μας να περάσουν στην αντεπίθεση στους επόμενους αγώνες. Είμαι αρκετό καιρό στο σπορ και έχω δει καταστάσεις να αλλάζουν ταχύτατα και ακόμη πιστεύω πως τα μονοθέσια είναι στα πρώτα στάδια της εξέλιξής τους. Όσο οι ομάδες θα φέρνουν αναβαθμίσεις, τόσο τα πράγματα θα αλλάζουν.

H Aston Martin ήταν πολύ γρήγορη σε ρυθμό αγώνα. Ήταν απολαυστικό να βλέπεις τον Φερνάντο σε αυτές τις θέσεις. Είναι ακόμη πολύ ανταγωνιστικός και το μονοθέσιό του πολύ καλό. Με βάση το αποτέλεσμα, έχει το δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο».