Διορθώθηκε η πληροφορία που έφερε την «έκρηξη» του Αταμάν μετά τον αγώνα με τη Ρεάλ (vid)

Εργκίν Αταμάν

Διορθώθηκε η πληροφορία που έφερε την «έκρηξη» του Αταμάν μετά τον αγώνα με τη Ρεάλ (vid)

Sportal newsroom 21:10 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:11 - 11.12.2023

Ο Εργκίν Αταμάν βγήκε εκτός εαυτού μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Ρεάλ Μαδρίτης, εξαιτίας μιας πληροφορίας για τη συνάντησή του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το MEGA προχώρησε σε διορθωτικό ρεπορτάζ.

Ο Εργκίν Αταμάν εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη (7/12) για να συναντηθεί και να συζητήσει μαζί του για λίγη ώρα στην πρεσβεία της Τουρκίας.

Λίγες ώρες αργότερα ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετώπισε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, αλλά μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Τούρκος προπονητής «ξέσπασε» για ένα ρεπορτάζ του MEGA που τον ήθελε να αναφέρει στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πως ήρθε στην Ελλάδα για να κερδίσει την Φενέρμπαχτσε με το Τριφύλλι.

«Πριν ξεκινήσω να μιλήσω για το παιχνίδι, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Όπως ξέρετε σήμερα επισκέφτηκα τον Ερντογάν πριν το ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κάποιος από εσάς είπε ότι απάντησα σε μία ερώτηση ότι με ρώτησε γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό και απάντησα για να κερδίσω τη Φενέρμπαχτσε. Αυτές είναι μ@λ@κίες! Απλώς μιλήσαμε για τη φιλία των Ελλήνων και των Τούρκων και την αθλητική κουλτούρα και την κόντρα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Τίποτα άλλο. Θα κινηθώ νομικά προς το Μέσο που το έγραψε», είχε πει ο Εργκίν Αταμάν.

Ωστόσο, τη Δευτέρα (11/12) οι τόνοι έπεσαν, καθώς το MEGA προχώρησε σε διορθωτικό ρεπορτάζ στην εκπομπή «Live News». Σε αυτό αναφέρθηκε πως «τους δύο άνδρες τους ενώνει μια μακρά φιλία γι' αυτό και τους είδαμε να αστειεύονται μπροστά από την κάμερα μεταξύ τους. Είπαν πολλά αλλά όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος δεν είπαν ποτέ ότι ήρθε στον Παναθηναϊκό για να κερδίσει τη Φενέρ. 

Ο Αταμάν είναι ένας πολύ αγαπητός προπονητής στην Τουρκία, είναι προπονητής και στην εθνική ομάδα και δεν θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια δήλωση ένας άνθρωπος του αθλητισμού που το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να καλλιεργούνται έχθρες μεταξύ των δύο ομάδων και κατ' επέκταση των δύο χωρών».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ: