ΠΑΟΚ: Έμεινε στο νοσοκομείο ο Νέσμπεργκ
i

Νέσμπεργκ / © Intime

ΠΑΟΚ: Έμεινε στο νοσοκομείο ο Νέσμπεργκ

Μάνος Τσαλγατίδης 22:45 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 14.12.2022

Ο Ιβαν Νέσμπεργκ αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι Καλαμάτα - ΠΑΟΚ και έμεινε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ο Ιβάν Νέσμπεργκ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Καλαμάτα, καθώς έπειτα από σύγκρουση που είχε ένιωσε ζαλάδες και δεν μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Έτσι, στη θέση του μπήκε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που είχε μερικές καίριες επεμβάσεις κατά τη διάρκεια του χρόνου που αγωνίστηκε. Με την άφιξη της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός μετέβη στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο λόγος που συνέβη αυτός ήταν κυρίως προληπτικός. Ο αριστεροπόδαρος στόπερ πέρασε από εξετάσεις, δηλαδή αξονική, η οποίαβγήκε καθαρή. Ωστόσο, λόγω του πρωτοκόλλου θα πρέπει να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο. Φυσικά, την Πέμπτη 15/12 θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο Ιβάν Νέσμπεργκ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως ελεύθερος από την Βαλερένγκα μέχρι στιγμής έχει τέσσερις συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς ακόμα προσπαθεί να βρει τον χώρο του. Ο Νορβηγός βέβαια, έπεσε πάνω στο ανέβασμα του Κουλιεράκη, ενώ κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να εκθρονίσει τον Ίνγκασον από τη θέση του δεξιού στόπερ....