«Ξένα» μάτια στον Λιβάι, τι ισχύει με τα δικαιώματα που έχει η Μπεϊτάρ (vid)
i

Λιβάι Γκαρσία/ ©Intime

«Ξένα» μάτια στον Λιβάι, τι ισχύει με τα δικαιώματα που έχει η Μπεϊτάρ (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:09 - 02.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 02.01.2023

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει μπει στο «στόχαστρο» αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της ΑΕΚ. Στην εξίσωση κάποιας πρότασης για τον 25χρονο επιθετικό μπαίνει και η Μπειτάρ.

Αν ψάξει κάποιος για πρωταγωνιστές στην έως τώρα πορεία της ΑΕΚ σίγουρα θα πέσει πάνω στο όνομα του Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα του διψήφιο αριθμό τερμάτων σε μία σεζόν. Έχει πετύχει εννιά στη Super League και ένα στο Κύπελλο Ελλάδας. Η επιλογή του Ματίας Αλμέιδα να τον μετατοπίσει στην κορυφή της επίθεσης του έχει βγει και με το παραπάνω. 

Οι επιδόσεις αυτές του Λιβάι Γκαρσία δεν περνούν απαρατήρητες... Ο 25χρονος επιθετικός της ΑΕΚ βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων της Ευρώπης. Στο προσεχές ντέρμπι της Κυριακής (8/1) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό θα βρίσκονται στις κερκίδες της «Opap - Arena» ξένα μάτια για να τον παρακολουθήσουν από κοντά. 

Να θυμίσουμε ότι η «Ένωση» είχε απορρίψει το περασμένο καλοκαίρι πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ από την Βόλφσμπουργκ για τον Γκαρσία. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία της ΑΕΚ με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ προβλέπει πως θα μοιραστεί σε ποσοστό 60-40 το ποσό ενδεχόμενης πώλησης του Λιβάι Γκαρσία πάνω από τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ.