Έστησε «μπλόκο» στον Παναθηναϊκό ο Αστέρας Τρίπολης (vid)

Αστέρας Τρίπολης

i

©asterastripolis

Έστησε «μπλόκο» στον Παναθηναϊκό ο Αστέρας Τρίπολης (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:40 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 16.12.2023

Ο Αστέρας Τρίπολης κι ο Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Women's Football League. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η εξτρέμ των «πράσινων», Τσέλσι Ντόμοντ μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε.

Μετά από ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις αλλά με μεγάλη ένταση και πάθος ο Αστέρας Τρίπολης κι ο Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Women's Football League. 

Οι «πράσινες» είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφεραν να φθάσουν στο γκολ. Στα πρώτα 20 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός επιχείρησε με κάποια σουτ να νικήσει την Γεωργιάδου. Μετά το ημίωρο ήταν η σειρά του Αστέρα Τρίπολης να απειλήσει. Η Γεωργαντζή έκανε το σουτ στο 33΄αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η καλύτερη στιγμή για τις γηπεδούχες. Η Φακίνου σούταρε μετά από πάσα της Μοσκοφίδου, αλλά η Μάια έδιωξε σε κόρνερ πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας των «πράσινων». Μία φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Αστέρας κι προκάλεσε και την αποβολή του προπονητή της ομάδας της Τρίπολης, Ντράγκαν Κνέζεβιτς

Να σημειώσουμε ότι στο 30ο λεπτό του ματς έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Τσέλσι Ντόμοντ με την Άντζελα Χάρις να περνά στη θέση της. Η νεαρή εξτρέμ του Παναθηναϊκού μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την έντονη ζαλάδα που ένιωθε. 

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός είχε και πάλι την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει συνθήκες για γκολ κι έτσι το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ. 

Απίθανα πράγματα: «Ντου» από τον προπονητή της γυναικείας ομάδας του Αστέρα στη διαιτήτρια - Τον τραβούσαν εκτός γηπέδου τα κορίτσια (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

14:39 - 16.12.2023

Απίθανα πράγματα: «Ντου» από τον προπονητή της γυναικείας ομάδας του Αστέρα στη διαιτήτρια - Τον τραβούσαν εκτός γηπέδου τα κορίτσια (vid)

O Αστέρας Τρίπολης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός των Αρκάδων έφθασε μέχρι τη μεγάλη περιοχή, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από τη διαιτητή.

Το τριφύλλι πήγε στους 22 βαθμούς κι η ομάδα της Αρκαδίας στους 15, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με 24 βαθμούς και φιλοξενεί τον Βόλο 2004 το μεσημέρι της Κυριακής (17/12, 15:00) στο γήπεδο της Νέας Μεσημβρίας.