Αδιανόητη γκάφα τερματοφύλακα στη Σουηδία έφερε ένα από τα πιο αστεία γκολ της χρονιάς - Μπέρδεψε τη βούλα του πέναλτι με την μπάλα (vid)

Η αδιανόητη γκάφα του τερματοφύλακα

i

© Printscreen

Αδιανόητη γκάφα τερματοφύλακα στη Σουηδία έφερε ένα από τα πιο αστεία γκολ της χρονιάς - Μπέρδεψε τη βούλα του πέναλτι με την μπάλα (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:11 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 13.04.2023

Το απίθανο λάθος του τερματοφύλακα της BK Hacken στο ματς κόντρα στην Hammarby, μας χάρισε ένα από τα πιο αστεία γκολ του σουηδικού πρωταθλήματος από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική.

Η BK Hacken υποδέχτηκε την Hammarby στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του σουηδικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν με 3-1, όμως έμειναν πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ, χάρη στην αδιανόητη γκάφα του τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο του ματς, ο τερματοφύλακας της BK Hacken υποδέχτηκε την μπάλα έπειτα από ένα γύρισμα του αμυντικού, όμως στη συνέχεια την... μπέρδεψε με τη βούλα του πέναλτι, με αποτέλεσμα ο επιθετικός των φιλοξενούμενων να την στείλει στα δίχτυα ανενόχλητος.

Ένα απίθανο στιγμιότυπο που δεν βλέπουμε συχνά στα ποδοσφαιρικά γήπεδα κι έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Να θυμίσουμε, στις 4/11 του 2017, είχαμε δει μία παρόμοια γκάφα και στα γήπεδα της Bundesliga. Σε έναν αγώνα ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ και τη Μάιντζ, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Ρόμπιν Τσέντνερ έκανε ένα ιστορικό blooper, το μεγαλύτερο μάλλον που έχει κάνει ποτέ κάποιος τερματοφύλακας στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο να στοιχίσει στην ομάδα του.

Η ξαφνική πίεση του επιθετικού της Γκλάντμπαχ «ξύπνησε» τον Γερμανό κίπερ, ο οποίος διόρθωσε το λάθος του τελευταία στιγμή κι ενώ το σκορ έδειχνε 0-1 υπέρ της ομάδας του.