Όταν ο διαιτητής του ντέρμπι, Ντελ Θέρο Γκράντε έδειξε δεύτερη κίτρινη, αλλά όχι κόκκινη κάρτα! (vid)

Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε

i

© Intime

Όταν ο διαιτητής του ντέρμπι, Ντελ Θέρο Γκράντε έδειξε δεύτερη κίτρινη, αλλά όχι κόκκινη κάρτα! (vid)

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 13:30 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 07.04.2023

Ο Ισπανός Elite διαιτητής, Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε, που θα διευθύνει το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, έχει κάνει μια απίστευτη γκάφα φέτος...

Όπως διαβάσατε από χθες, ο Κροάτης Γιόβιτς δήλωσε κώλυμα για το ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League λόγω τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε, ο οποίος είναι της κατηγορίας elite.

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους διαιτητές όχι μόνο του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά ολόκληρης της Ευρώπης. Σίγουρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει στην Ελλάδα, έχοντας σφυρίξει 230 παιχνίδια στη La Liga και 21 στο Champions League. Ωστόσο, στο παρελθόν, όπως όλοι, έχει κάνει και εκείνος τα λαθάκια του. Μάλιστα, στο πρόσφατο παρελθόν, έκανε μια επική γκάφα.

Ο λόγος που ο Ισραηλινός elite Γκρίνφιλντ έριξε «άκυρο» στον Μπένετ για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:04 - 06.04.2023

Ο λόγος που ο Ισραηλινός elite Γκρίνφιλντ έριξε «άκυρο» στον Μπένετ για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!

Ο Elite διαιτητής, Όρελ Γκρίνφιλντ, είχε οριστεί αρχικά για το ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, όμως στη συνέχεια δήλωσε κώλυμα. Ποιος ο λόγος που ο Ισραηλινός ρέφερι έριξε άκυρο στην ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, πριν λίγους μήνες σφύριξε το παιχνίδι της Τότεναμ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη φάση των ομίλων του Champions League. Και εκεί που όλα πήγαιναν ρολόι, με τους «Σπερς» να έχουν προβάδισμα δύο τερμάτων, στο 60ο λεπτό του αγώνα ο Ισπανός ρέφερι έκλεψε την παράσταση. Αλλά όχι με την καλή έννοια.

Αυτό γιατί στο 60ο λεπτό του αγώνα ξέχασε να αποβάλλει παίκτη της γερμανικής ομάδας. Πιο αναλυτικά, ο 47χρονος διαιτητής παρότι έδειξε -σωστά- κίτρινη κάρτα στον ήδη κιτρινισμένο Τούτα, δεν έδειξε την κόκκινη. Οι Λονδρέζοι τον περικύκλωσαν για να του υπενθυμίσουν πως νωρίτερα ο ίδιος παίκτης είχε αντικρίσει ξανά κίτρινη κάρτα και μετά από μια ανεξήγητη καθυστέρηση ο Ντελ Θέρο Γκράντε απέβαλε τον Τούτα.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο 04:05 του παρακάτω βίντεο: