Αλλάζει ο διαιτητής στο ντέρμπι της Λεωφόρου  - Βρίσκει elite ενώ δεν... έβρισκε η ΕΠΟ!
i

© Intime

Αλλάζει ο διαιτητής στο ντέρμπι της Λεωφόρου - Βρίσκει elite ενώ δεν... έβρισκε η ΕΠΟ!

Sportal newsroom 21:16 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 06.04.2023

Πολύ έντονες φήμες των τελευταίων ωρών θέλουν τον Μπένετ να προχωράει σε αλλαγή διαιτητή και τελικά να βρίσκει elite ενόψει του ντέρμπι στη Λεωφόρο, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα. Κώλυμα φέρεται να δήλωσε ο Κροάτης, Γιόβιτς.

Και τελικά εκεί που δεν υπήρχε elite διαιτητής, σύμφωνα με όσα είχε ενημερώσει η ΕΠΟ, για να σφυρίξει στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί. Και να αντικαταστήσει τον Κροάτη, Γιόβιτς, που φέρεται να δηλώνει κώλυμα.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες, έπειτα από τις έντονες πιέσεις που δέχτηκε η ΚΕΔ από τις δύο ομάδες, οι οποίες αντέδρασαν μετά την επιλογή του Κροάτη Α' κατηγορίας, είναι έτοιμη να αναζητήσει elite διαιτητή και να ζητήσει και τη συνεισφορά της UEFA προκειμένου να τον ορίσει στο ντέρμπι.

Εκτός από τις αντιδράσεις των ομάδων, την ΚΕΔ φαίνεται πως τη... βοήθησε και ο ίδιος ο διαιτητής που είχε ορίσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιόβιτς γίνεται ο δεύτερος διαιτητής που δηλώνει κώλυμα για να έρθει και να σφυρίξει το ντέρμπι της Κυριακής, μετά τον Ισραηλινό τον οποίο είχε επιλέξει αρχικά ο Μπένετ και ο οποίος έριξε... άκυρο αφού τη Δευτέρα έχει να διαιτητεύσει παιχνίδι στη χώρα του. Κάτι που προκαλεί, μάλιστα, απορίες για τους λόγους που επιλέχτηκε ο συγκεκριμένος.

Ο λόγος που ο Ισραηλινός elite Γκρίνφιλντ έριξε «άκυρο» στον Μπένετ για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:04 - 06.04.2023

Ο λόγος που ο Ισραηλινός elite Γκρίνφιλντ έριξε «άκυρο» στον Μπένετ για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!

Ο Elite διαιτητής, Όρελ Γκρίνφιλντ, είχε οριστεί αρχικά για το ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, όμως στη συνέχεια δήλωσε κώλυμα. Ποιος ο λόγος που ο Ισραηλινός ρέφερι έριξε άκυρο στην ΕΠΟ.

Όπως και να έχει, τις τελευταίες ώρες υπάρχει αρκετός... αναβρασμός εντός ΚΕΔ και ΕΠΟ και όλα δείχνουν ότι το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα είναι το δεύτερο φετινό ντέρμπι που θα αλλάξει διαιτητής λίγες μόνο ώρες μετά τον ορισμό του. 

Το πρώτο; Το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στον πρώτο γύρο, όταν ο Μπένετ είχε αποφασίσει και παρά τις αντιρρήσεις των ομάδων, να ορίσει τον Έλληνα Σιδηρόπουλο. Τον οποίο και αντικατέστησε λίγες ώρες μετά.