Άμραμπατ: «Είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία»
i

Νορντίν Άμραμπατ/©intime

Άμραμπατ: «Είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία»

Κώστας Τσίλης 22:45 - 05.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 05.06.2023

Σε δηλώσεις που έκανε στην ολλανδική τηλεόραση επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sportal.gr, για τον... αποχαιρετισμό στην ΑΕΚ αμέσως μετά τον τελικό του κυπέλλου

Αμέσως μετά την λήξη του τελικού του κυπέλλου στον Βόλο, ο τρόπος που είχε αποχαιρετίσει ο Νορντίν Άμραμπατ τους πάντες στην ΑΕΚ, έμοιαζε περισσότερο με «αντίο», παρά «εις το επανιδείν», όπως είχατε διαβάσει στο Sportal.gr. Τώρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Ziggo Sport, ουσιαστικά ανακοίνωσε την απόφαση του να επιστρέψει στην Ολλανδία.

«Παίζω στο εξωτερικό εδώ και 12,5 χρόνια. Συνεπώς τώρα είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Έχω καθίσει και έχω μιλήσει με δύο συλλόγους και δύο ακόμα ομάδες με έχουν πάρει τηλέφωνο. Μιλάω με κάθε ομάδα. Επιπλέον αυτό που μου αρέσει είναι να ακούσω το πλάνο. Θα περιμένω να δω τι επιλογές θα έχω.

Η Θέλτα έσωσε την κατηγορία, αλλά η (μη) αντίδραση του Πινέδα λέει πολλά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:21 - 05.06.2023

Η Θέλτα έσωσε την κατηγορία, αλλά η (μη) αντίδραση του Πινέδα λέει πολλά

Ο τρόπος που ο Πινέδα έχει διαχειριστεί αυτές τις μέρες τα Social Media, φανερώνει τις επιθυμίες του ως προς το μέλλον του, χωρίς ωστόσο αυτό να "κλειδώνει" τίποτα ως προς την μάχη που δίνει η ΑΕΚ για να τον κρατήσει

Θα προτιμούσα να γυρίσω στην Ολλανδία. Τον Ιανουάριο για παράδειγμα είχα τη δυνατότητα να πάω στην Αλ Νασρ. Έκανα επαφή μαζί μου γιατί έψαχναν να υποστηρίξουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μίλησαν μαζί μου. Ήθελαν να με αποκτήσουν, αλλά η ΑΕΚ μου είπε ότι είχε ως στόχο το νταμπλ και πραγματικά με χρειαζόταν. Θα μπορούσα να είχα παίξει στην ομάδα μαζί με τον Ρονάλντο, αλλά δεν μου το επέτρεψαν».

Το συμβόλαιο του Άμραμπατ με την ΑΕΚ λήγει στο τέλος του μήνα. Και ο Μαροκινός είναι ελεύθερος. Ουσιαστικά μέσα στις προσεχείς μέρες αναμένεται να υπάρξει κάτι ξεκάθαρο και οριστικό από την ΑΕΚ και για τον Άμραμπατ και για τον Τζαβέλλα. Όμως η τοποθέτηση του Μαροκινού είναι μάλλον ενδεικτική το προς τα που πάει το πράγμα.