Ο Αλμέιδα θα δρομολογήσει κινήσεις που αφορούν τον σχεδιασμό, πριν φύγει από την Αθήνα
i

Ματίας Αλμέιδα, Παναγιώτης Κονέ/©intime

Ο Αλμέιδα θα δρομολογήσει κινήσεις που αφορούν τον σχεδιασμό, πριν φύγει από την Αθήνα

Κώστας Τσίλης 09:38 - 05.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:39 - 05.06.2023

Η εβδομάδα που ξεκινά θα έχει για την ΑΕΚ συσκέψεις... κορυφής αλλά και δρομολόγηση κινήσεων που αφορούν την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, πριν ο Αλμέιδα αναχωρήσει από την Αθήνα

Είναι αλήθεια πως ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε να πάρει ένα γεμάτο δεκαήμερο μετά και τον τελικό του κυπέλλου στον Βόλο, προκειμένου να αποφορτιστεί και να ξεκουραστεί. Πήγε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο "βόλτα" στα νησιά του Αργοσαρωνικού και κατόπιν αναχώρησε με την οικογένεια του για κρουαζιέρα στο Αιγαίο, από την οποία επιστρέφει. Στο πρόγραμμα του Αργεντινού τεχνικού της ΑΕΚ ήταν από σήμερα κιόλας να πιάσει ξανά δουλειά, παράλληλα με τις διακοπές του. 

Ο Αλμέιδα είχε προγραμματίσει καταρχάς να δώσει σήμερα μια απολογιστική συνέντευξη Τύπου και με στίγμα για την επόμενη σεζόν. Όμως μια ατυχία και ένα εμπόδιο της τελευταίας στιγμής, που δεν είχε να κάνει καν με τον Αργεντινό, ούτε πολύ περισσότερο με κανένα... παρασκήνιο, έφεραν την αναβολή. Παρόλα αυτά, ο Αλμέιδα από σήμερα ουσιαστικά πιάνει και δουλειά που αφορά την υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν. 

Θα έχει επαφές με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και μάλιστα μπορεί να δρομολογηθούν και κάποιες πρώτες κινήσεις, πριν ο Αργεντινός τεχνικός αναχωρήσει από την Αθήνα. Διότι ο Αλμέιδα έχει σκοπό να ταξιδέψει στην πατρίδα του. Επομένως πριν φύγει, θα ήθελε κάποιες κινήσεις που είναι πρώτης προτεραιότητες, να "κλειδώσουν", έτσι ώστε να μπορούν να δρομολογηθούν το προσεχές διάστημα. 

Είναι δεδομένο, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να κάνει βιαστικές κινήσεις. Θα κινηθεί στοχευμένα και με τους... χρόνους που απαιτούνται για να αποκτήσει αυτούς που θέλει, με τα χαρακτηριστικά που θέλει, στις θέσεις που υπάρχει ανάγκη. Ωστόσο ορισμένες αποφάσεις που έχουν προτεραιότητα θα πρέπει να παρθούν άμεσα και να προχωρήσει η υλοποίηση τους. Όπως για παράδειγμα για το μέλλον του Άμραμπατ και του Τζαβέλλα, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν.