Εδωσε ρέστα ο Πινέδα: Χόρευε το freed from desire στον γάμο του (vid)

Εδωσε ρέστα ο Πινέδα: Χόρευε το freed from desire στον γάμο του (vid)

Κώστας Τσίλης 13:24 - 04.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 27.02.2024

Ο Πινέδα απέδειξε ακόμα και στον γάμο του, πως το μυαλό του βρίσκεται συνεχώς στην ΑΕΚ και οι αποδείξεις είναι με... βίντεο

Ακόμα φαίνεται πως είναι νωρίς για να ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα. Άλλωστε ακόμα και η Θέλτα, ομάδα στην οποία ανήκει ο Μεξικανός, μέχρι και το βράδυ δεν θα γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου. Ωστόσο ο ίδιος ο Πινέδα, σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να αποδεικνύει πως η ΑΕΚ είναι μόνιμα στο μυαλό του. Ακόμα και στον γάμο του. 

Ο Μεξικανός έχει ταξιδέψει στην πατρίδα του για να παντρευτεί την σύντροφο του, με την οποία έχει ήδη δυο παιδιά. Και παραμονή του γάμου του, στο μυαλό του είχε να ανεβάσει στο instagram το βίντεο με το αφιέρωμα της αγγλικής σελίδας "433" στον χαμό που έγινε εντός και εκτός Opap Arena στην φιέστα για το πρωτάθλημα. Ενώ ανήμερα του γάμου του, η επιλογή που έκανε για το τραγούδι που θα χόρευε με τη νύφη είναι απολύτως... ενδεικτική. 

Όλοι οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ και το σενάριο να είναι ισχυρή στα playoffs του Champions League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:25 - 04.06.2023

Όλοι οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ και το σενάριο να είναι ισχυρή στα playoffs του Champions League

Η ΑΕΚ ξέρει πλέον όλους τους πιθανούς αντιπάλους της στα προκριματικά του Champions League, ενώ υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να μπει ως ισχυρή στα playoffs αν περάσει τον 3ο προκριματικό γύρο.

Διάλεξε ο Πινέδα για τον καθιερωμένο χορό το freed from desire. Το τραγούδι δηλαδή που έχει γίνει το soundtrack του φετινού νταμπλ της ΑΕΚ. Και ο Μεξικανός το είχε ήδη χορέψει με τρελό τρόπο κατά την διάρκεια όλων των πανηγυρισμών και ειδικά στο νυχτερινό μαγαζί που γιόρτασε η Ένωση το πρωτάθλημα. Και τώρα επέλεξε να το χορέψει και στον γάμο του.