Από την ΑΕΚ στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μουστακόπουλος
i

Γιώργος Μουστακόπουλος/©intime

Από την ΑΕΚ στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μουστακόπουλος

Κώστας Τσίλης 17:37 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 19.01.2023

Η ΑΕΚ παραχώρησε με ελεύθερη μεταγραφή τον Μουστακόπουλο στον Απόλλωνα Σμύρνης

Η απάντηση στο ερώτημα γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Ματίας Αλμέιδα ο Γιώργος Μουστακόπουλος στο χθεσινό ματς κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό, δόθηκε σήμερα. Ο 25χρονος μέσος παραχωρήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή στον Απόλλωνα Σμύρνης. 

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μουστακόπουλου. Γιώργο, η οικογένεια της ΑΕΚ σ’ ευχαριστεί για την προσφορά σου στην ομάδα μας και σου εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Οι παίκτες της ΑΕΚ του Αλμέιδα, δεν ξεχωρίζουν αντίπαλο
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:08 - 19.01.2023

Οι παίκτες της ΑΕΚ του Αλμέιδα, δεν ξεχωρίζουν αντίπαλο

Σ’ αυτή την ΑΕΚ του Αλμέιδα, οι παίκτες της δεν κοιτάζουν ποιος θα είναι ο αντίπαλος ή ποιο θα είναι το ματς, αλλά μπαίνουν και έχουν την ίδια νοοτροπία και αγωνιστική ταυτότητα. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Ο Μουστακόπουλος είχε αποκτηθεί από την Παναχαϊκή κυρίως για να παίζει στην ΑΕΚ Β. Φέτος με τον Ματίας Αλμέιδα ακολούθησε και την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, ενώ έπαιξε βασικός και στο ματς κυπέλλου με την Κηφισιά την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα είχε πετύχει και ένα πανέμορφο γκολ. 

Όμως αφενός η ηλικία του Μουστακόπουλου, που πλέον έχει φτάσει στα 25 του και δεν θεωρείται πιτσιρικάς, αφετέρου η υπεροπλία της ΑΕΚ στις θέσεις των χαφ, οδήγησαν στην σημερινή εξέλιξη. Με τον παίκτη να μετακομίζει άμεσα στη Ριζούπολη.