Άνοιξε τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, αυτό είναι το πρώτο εισιτήριο (vid)

Μουσείο ΑΕΚ

i

©Intime

Άνοιξε τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, αυτό είναι το πρώτο εισιτήριο (vid)

Κώστας Τόπας 11:29 - 24.04.2024

Λίγες μέρες μετά τα εγκαίνια του, το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το πρωί της Τετάρτης (24/04).

Την ημέρα του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (24/04, 20:30) άνοιξε τις πύλες του για τον κόσμο το Μουσείο Ιστορίας της Ένωσης.

Από τις 10 π.μ. και μέχρι την ώρα έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό το Μουσείο θα είναι ανοιχτό για το κοινό, ενώ σε καθημερινή βάση οι ώρες λειτουργίας του θα είναι από τις 10 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. Οι ώρες αυτές θα τροποποιούνται τις μέρες των αγώνων, αναλόγως με την ώρα έναρξής τους. Τις Δευτέρες το Μουσείο θα είναι κλειστό.

Η τιμή του απλού ατομικού εισιτηρίου είναι στα 15 ευρώ. Θα ισχύουν επίσης συνδυαστικά εισιτήρια για επίσκεψη στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, με την τιμή του απλού εισιτηρίου στα 22 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται διαδικτυακά αλλά και σε σημείο πώλησης στην είσοδο του Μουσείου, ωστόσο συστήνεται η αγορά τους να γίνεται μέσω ίντερνετ για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Μπορείτε να δείτε εδώ τις τιμές των εισιτηρίων και να αγοράσετε τα εισιτήριά σας online

Οι πρώτοι επισκέπτες μπόρεσαν να κάνουν την πρώτη τους ξενάγηση το πρωί της Τετάρτης (24/04) και να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της παρακολούθησης της 100χρονης ιστορίας της ΑΕΚ μέσω κειμηλίων, εκθεμάτων, τροπαίων και όχι μόνο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε στον λογαριασμό της στα social media ένα βήμα από την πρώτη επίσκεψη, αλλά και το πρώτο εισιτήριο το οποίο φυσικά και έχει ξεχωριστή σημασία.