Με 350 φιλάθλους στην «OPAP Arena» η Αντβέρπ
i

©intime

Με 350 φιλάθλους στην «OPAP Arena» η Αντβέρπ

Sportal newsroom 21:16 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 29.08.2023

Η Αντβέρπ θα έχει τη στήριξη 350 φιλάθλων, οι οποίοι θα είναι στις κερκίδες της «OPAP Arena» για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ για τη ρεβάνς των playoffs του Champions League. Στον πρώτο αγώνα στην Αμβέρσα, οι Βέλγοι επικράτησαν με 1-0 της Ένωσης και πήραν προβάδισμα ενόψει της πρόκρισης. 

Η Αντβέρπ λοιπόν θα έχει στο πλευρό της τη στήριξη 350 φιλάθλων, για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι. 

Οι οπαδοί της Αντβέρπ λοιπόν θα καθίσουν στις θύρες 46 και 48 και θα είναι οι πρώτοι φιλοξενούμενοι που θα βρεθούν στην «OPAP Arena» για αγώνες της ΑΕΚ. 

«Τις λίγες ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλευτείς» 

Ο τεχνικός της Αντβέρπ, Μαρκ Φαν Μπόμελ, μίλησε για τον αγώνα με την ΑΕΚ, λέγοντας πως σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει την κάθε φάση να την εκμεταλλευτείς. Παράλληλα σχολίασε πως όταν υπάρχει ευκαιρία να μπει στους ομίλους, δεν πρέπει να την αφήσει να φύγει.

«Έτσι είναι το Champions League. Τις λίγες ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Το έκανε στο πρώτο παιχνίδι. Ό,τι ευκαιρίες έχεις πρέπει να ψάξεις να τις κάνεις γκολ γιατί έτσι θα κάνεις πιο εύκολο το έργο σου.

Όταν έχεις την ευκαιρία για το βήμα παραπάνω δεν μπορείς να το αφήσεις. Όταν φτάνεις εδώ πρέπει να προκριθείς», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.