Τι συνέβη με τον πατέρα του Γκατσίνοβιτς την ώρα που ο Μιγιάτ έπαιζε στο ΑΕΚ - Άρης

Τι συνέβη με τον πατέρα του Γκατσίνοβιτς την ώρα που ο Μιγιάτ έπαιζε στο ΑΕΚ - Άρης

Sportal newsroom 22:23 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:55 - 15.04.2024

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ξεκίνησε με την ΑΕΚ κόντρα στον Άρη και πανηγύρισε τη νίκη, αλλά ο πατέρας του την ίδια στιγμή αποχωρούσε από τον πάγκο της Νάπρεντακ στη Σερβία.

Δυσάρεστη ποδοσφαιρική είδηση από τη Σερβία που αφορά και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Ο Σέρβος άσος της ΑΕΚ ήταν βασικός στο ματς με τον Άρη και η ομάδα του πήρε το προβάδισμα με τον Πόνσε, όμως, την ίδια στιγμή στην πατρίδα του ο πατέρας του Βλάντιμιρ τα βρόντηξε από τον πάγκο της Νάπρεντακ.

Η ομάδα του ηττήθηκε εντός έδρας για την 30ή αγωνιστική από την ουραγό Ράντνικ και δήλωσε την παραίτησή του.

Μπορεί η Νάπρεντακ να είναι στα playoffs, αλλά ο 58χρονος Βλάντιμιρ Γκατσίνοβιτς ήταν δυσαρεστημένος από την ήττα και μετά το ματς παραιτήθηκε λέγοντας: «Είναι κρίμα, αν κάποιος στον σύλλογο είναι ικανοποιημένος με τα playoffs, εγώ δεν είμαι.

Αυτό που παρουσιάσαμε στο κοινό του Κρούσεβατς σήμερα ήταν κρίμα και ντροπή. Περίμενα να μην είμαστε σε πλήρη ρυθμό, γιατί οι παίκτες ξέρουν ότι οι αγώνες δεν κερδίζονται μόνο την Κυριακή, αλλά και τις άλλες μέρες.

Όλα αυτά για κάποιους λόγους, για τους οποίους δεν θα μιλούσα τώρα… Η αντίπαλος άξιζε να μας νικήσει λόγω της ανευθυνότητας, της απειθαρχίας μας στο παιχνίδι. Αυτό που έγινε δεν αλλάζει κι έτσι όλα καταστρέφονται».