Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 20:13 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:14 - 28.09.2023

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στην «OPAP Arena» το βράδυ της Πέμπτης (28/9, 21:00) για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η Ένωση έρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού μέσα στη Λεωφόρο και θέλει να «χτίσει» ένα νικηφόρο σερί, επικρατώντας απόψε της ομάδας του Κρις Κόλμαν, η οποία προέρχεται από την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της εντός έδρας αναμέτρησης του Δικεφάλου με τους Περιστεριώτες, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Υπενθυμίζεται ότι ο Ντομαγκόι Βίντα έμεινε εκτός αποστολής από τον Αργεντινό τεχνικό, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό στα πλευρά, που αποκόμισε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Σιντιμπέ, Μήτογλου, Κάλενς και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Πισάρο και Άμραμπατ θα βρίσκονται σε έναν πιο προωθημένο ρόλο, έχοντας πίσω τους τον Γιόνσον στα χαφ. Ο Πέτρος Μάνταλος θα έχει θέση δεκαριού, πίσω από τους Σέρχιο Αραούχο και Έκι Πόνσε 

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Κάλενς, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πισάρο, Άμραμπατ, Μάνταλος, Αραούχο, Πόνσε