Ντέμης και Αραούχο συγκλονίζουν για τη δολοφονία του Μιχάλη (vid)

Aραούχο - Ντέμης

i

©printscreen

Ντέμης και Αραούχο συγκλονίζουν για τη δολοφονία του Μιχάλη (vid)

Κωνσταντίνος Ζήκος 13:43 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 28.09.2023

H σχέση μεταξύ του Ντέμη Νικολαΐδη και του Σέρχιο Αραούχο είναι ξεχωριστή και έχει αποτυπωθεί από τις τηλεοπτικές συναντήσεις τους. Οι δυό τους είχαν ακόμα μια τηλεοπτική συνάντηση στην οποία μίλησαν για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, αλλά και την οπαδική βία συνολικά.

Ντέμης Νικολαΐδης και Σέρχιο Αραούχο συγκλόνισαν μιλώντας σε νέα τους τηλεοπτική συνάντηση, αφού κλήθηκαν να σχολιάσουν το τραγικό γεγονός της 7ης Αυγούστου, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη, έξω από την Opap Arena.

Ένα περιστατικό που συγκλόνισε, όχι μόνο την ελληνική κοινωνία, αλλά έφτασε και σε διεθνές επίπεδο. Ένα βράδυ που ολόκληρος ο οργανισμός της ΑΕΚ περίμενε πως και πως να περάσει, για να έρθει η μέρα ενός ιστορικού αγώνα, του πρώτου ευρωπαϊκού στο νέο της σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά η κατάσταση πήρε θλιβερή τροπή.

«Αυτό που συνέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια, το έμαθα όντας έξω με παρέα ενώ έτρωγα. Μούδιασα αφού έμαθα για τα επεισόδια, δεν ήξερα ότι χάθηκε ένας άνθρωπος. Το έμαθα την επόμενη μέρα και με επηρέασε πάρα πολύ». ήταν κάποια από τα λόγια του Ντέμη.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ένιωσα ό,τι ακριβώς ένιωσα με το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με τον Άλκη. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, όσο περνούσαν οι μέρες και μάθαινα τα γεγονότα, θύμωσα. Θυμάμαι να μην έχω διάθεση να πάω στο γήπεδο και δεν πήγα». O Σέρχιο Αραούχο μίλησε για το πως το έζησε η ομάδα: 

«Ήμασταν στο ξενοδοχείο, όλοι περιμέναμε αυτό το παιχνίδι που ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό στο γήπεδο μας, ένα τόσο σημαντικό και όμορφο ματς, όμως συνέβη αυτή η τραγωδία, αυτό το δυστυχές συμβάν και τελικά δεν έγινε. Οπότε για μας που ήμασταν στο ξενοδοχείο γεμάτοι ανησυχία, ήταν κάτι πολύ κακό. Είμασταν όλοι στεναχωρημένοι, όλοι θέλαμε να ξέρουμε πώς είχε συμβεί αυτό».