ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει καμία μήνυση εις βάρος του Αλμέιδα»

ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει καμία μήνυση εις βάρος του Αλμέιδα»

Κώστας Τσίλης 19:17 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 17.05.2024

Κατηγορηματικά διέψευσε η ΑΕΚ δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προφορική μήνυση εις βάρος του Αλμέιδα για το περιστατικό μετά την λήξη του ματς με τον ΠΑΟΚ, όπως και για κατάθεση του τεχνικού της ΑΕΚ στην Αθλητική Βία

Είναι γεγονός πως από την Κυριακή το βράδυ και μετά το περιστατικό με την αντίδραση του Ματίας Αλμέιδα μετά το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, έχουν ειπωθεί και έχουν ακουστεί πολλά ανυπόστατα και ουκ ολίγα... τέρατα. Ειδικά μέχρι να βγει στην δημοσιότητα το βίντεο, που ξεκαθαρίζει ακριβώς την εικόνα για το περιστατικό.

Όμως σήμερα υπήρξαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία έχει υποβληθεί... προφορική μήνυση στον Αλμέιδα και ως εκ τούτου σχηματίζεται δικογραφία. Η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν άμεση. "Δεν υπάρχει απολύτως καμία μήνυση, ούτε προφορική, ούτε γραπτή, ούτε τίποτα" τόνιζαν από την ΑΕΚ και ξεκαθάριζαν πως "όλα αυτά είναι ασυναρτησίες".

Έτσι κι αλλιώς, ο όρος προφορική μήνυση δεν έχει καμία νομική ισχύ. Θα πρέπει να μετατραπεί σε γραπτή μήνυση, προκειμένου να κινηθούν οι όποιες διαδικασίες. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση, από την ΑΕΚ είναι ξεκάθαροι πως δεν υπάρχει ούτε προφορική, ούτε πολύ περισσότερο γραπτή μήνυση.

Από την ΑΕΚ επίσης, διέψευδαν κατηγορηματικά και κάποια άλλα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Αλμέιδα έχει δώσει κατάθεση στο τμήμα αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους. "Δεν έχει γίνει ουδέποτε αυτό και μάλιστα είναι απορίας άξιο πως γράφονται τέτοια πράγματα" σχολίαζαν από την Ένωση.