Ο Βίντα γιόρτασε τα γενέθλιά του με Μελισσανίδη, Αλμέιδα και την ποδοσφαιρική του οικογένεια (gallery & vid)

Ο Βίντα γιόρτασε τα γενέθλιά του με Μελισσανίδη, Αλμέιδα και την ποδοσφαιρική του οικογένεια (gallery & vid)

Κώστας Τσίλης 09:29 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 04:49 - 17.05.2024

Δίπλα στην θάλασσα γιόρτασε ο Βίντα τα γενέθλιά του και είχε δίπλα του ολόκληρη την ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ αλλά και φίλους του

Το πόσο δεμένος είναι ο Ντομαγκόι Βίντα με την ΑΕΚ, φαίνεται σε κάθε ευκαιρία από τον τρόπο που λειτουργεί και συμπεριφέρεται. Κυρίως φάνηκε από την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ένωση, πριν από μερικούς μήνες. Για τον Βίντα, η ΑΕΚ είναι η ποδοσφαιρική του οικογένεια.

Μ' αυτή την ποδοσφαιρική του οικογένεια, αλλά φυσικά και με κάποιους φίλους του εδώ στην Αθήνα, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός γιόρτασε τα γενέθλιά του. Τα δεύτερα γενέθλια που γιορτάζει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Παρών ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, κάτι που δείχνει πόσο μεγάλη εκτίμηση έχει για τον Βίντα. Παρών φυσικά και ο Ματίας Αλμέιδα μαζί μ' όλους τους συνεργάτες του.

Φυσικά το παρών έδωσε και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως και άνθρωποι της ΑΕΚ. Από την ποδοσφαιρική οικογένεια του Βίντα, δεν θα μπορούσε να λείψει κανείς απ' αυτή την γιορτή. Το ίδιο και κάποιοι λίγοι φίλοι του. Και φυσικά τα γενέθλια τα γιόρτασε ο Κροάτης στόπερ σε παραλιακό μαγαζί, καθώς την θάλασσα την αγαπά ιδιαίτερα.