ΑΕΚ: Ελαφριά θλάση ο Μάνταλος, χάνει Βόλο και ΠΑΣ
i

Πέτρος Μάνταλος/©intime

ΑΕΚ: Ελαφριά θλάση ο Μάνταλος, χάνει Βόλο και ΠΑΣ

Κώστας Τσίλης 15:08 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 23.12.2022

Πάνω που επιστρέφουν ο Τσούμπερ με τον Άμραμπατ, ο Αλμέιδα χάνει για περίπου δέκα μερες τον Μάνταλο από την αγωνιστική δράση της ΑΕΚ λόγω θλάσης

Φαίνεται πως είναι γραφτό στην ΑΕΚ ποτέ ένα καλό μαντάτο να μην πηγαίνει μαζί μ' ένα κακό. Την ίδια μέρα που ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Νορντίν Άμραμπατ να ανεβάζει στροφές και να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του, έχασε τον Πέτρο Μάνταλο με θλάση στον προσαγωγό. 

Τουλάχιστον μέσα στην ατυχία του διεθνή μέσου της ΑΕΚ, δεν προέκυψε κάτι πιο βαρύ. Η θλάση δηλαδή, φαίνεται να είναι ελαφριά. Ως εκ τούτου η εκτίμηση είναι για μια απουσία περίπου δέκα ημερών από την αγωνιστική δράση. Βεβαίως αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Μάνταλος χάνει τα ματς με τον Βόλο και τον ΠΑΣ. 

Ο στόχος του διεθνή μέσου είναι να "τρέξει" προκειμένου να προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 8 του Γενάρη. Ένας στόχος που μοιάζει να είναι εφικτός, καθότι η θλάση είναι ελαφριά. Και επομένως αρχές του Γενάρη αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ πρόγραμμα δουλειάς.