ΑΕΚ: Ανεβάζει «στροφές» και ο Άμραμπατ
i

Νορντίν Άμραμπατ/©Ιntime

ΑΕΚ: Ανεβάζει «στροφές» και ο Άμραμπατ

Κώστας Τσίλης 15:01 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 23.12.2022

Ο Άμραμπατ έβγαλε σημαντικό κομμάτι του κανονικού προγράμματος της προπόνησης της ΑΕΚ και είναι κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στην ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα είναι καθημερινά πάνω από το ιατρικό δελτίο, περιμένοντας τα νεότερα για τις... επιστροφές. 

Ήδη ο Στίβεν Τσούμπερ έχει μπει ξανά στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων από την προηγούμενη Δευτέρα. Και σήμερα (23/12) ήταν η σειρά του Νορντίν Άμραμπατ να ανεβάσει... στροφές. 

Ο Μαροκινός έβγαλε ένα μεγάλο κομμάτι του κανονικού προγράμματος της προπόνησης. Μάλιστα έπαιξε και στις ασκήσεις με μπάλα ως μπαλαντέρ αλλά σε μεγάλη ένταση. 

Κάτι που πρακτικά σημαίνει, πως έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Μάλιστα είναι πιθανό ακόμα και στην αυριανή (24/12) προπόνηση, να ακολουθήσει κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του. 

Προφανώς είναι πολύ σημαντική αυτή η εξέλιξη για τον Αλμέιδα. Έστω και αν δεν είναι βέβαιο πως ο Άμραμπατ θα προλάβει να είναι έτοιμος ακόμα και για το ματς της Τετάρτης (28/12) στον Βόλο. Ο Μαροκινός έκανε την επέμβαση στο γόνατο στις 14 του Νοέμβρη. Έχασε την μίνι προετοιμασία και γενικώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις. 

Ως εκ τούτου πιθανότατα να χρειαστεί λίγο χρόνο για να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Χωρίς πάντως να αποκλείεται εντελώς το ενδεχόμενο να μπει έστω στην αποστολή για το ματς με τον Βόλο. Σίγουρα πάντως, θα είναι παρών στα Γιάννενα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στις 3 του Γενάρη.