ΑΕΚ: Σε φουλ πρόγραμμα μπήκε ο Τσούμπερ
i

Στίβεν Τσούμπερ / © Intime

ΑΕΚ: Σε φουλ πρόγραμμα μπήκε ο Τσούμπερ

Κώστας Τσίλης 15:07 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 19.12.2022

Ο Τσούμπερ επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης της ΑΕΚ, τέσσερις εβδομάδες μετά την επέμβαση που είχε κάνει στους κοιλιακούς

Σ' ένα πολύ περίεργο παιχνίδι της μοίρας στην, την ίδια μέρα που αποφασίστηκε πως ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα μπει στο χειρουργείο για το πρόβλημα στους κοιλιακούς, ο Στίβεν Τσούμπερ μπήκε σε φουλ πρόγραμμα προπονήσεων. Ακριβώς τέσσερις εβδομάδες, μετά την περίπου ανάλογη επέμβαση μ' αυτή που θα κάνει ο Σέρβος. 

Ήδη από χθες (19/12) ο Τσούμπερ είχε ανεβάσει ρυθμούς και είχε βγάλει μέρος του προγράμματος. Σήμερα ακολούθησε κανονικά όλες τις ασκήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του. Και πλέον αρχίζει να μπαίνει σε διαδικασία να τεθεί στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Βεβαίως ο Ελβετός μεσοεπιθετικός έχει χάσει πολλές προπονήσεις και επομένως θέλει χρόνο για να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Σίγουρα όμως ο Αλμέιδα θα τον υπολογίζει κανονικά στο αγωνιστικό πλάνο για το ματς με τον Βόλο στις 28 Δεκέμβρη. Και δεν αποκλείεται ακόμα και να πάρει ο Αργεντινός τεχνικός τον Τσούμπερ στην αποστολή, για το παιχνίδι της Τετάρτης (21/12) με την Λαμία. 

Όχι φυσικά για να παίξει βασικός, αλλά ίσως για να του δώσει λίγο χρόνο συμμετοχής στο τέλος, αν το επιτρέψει η εξέλιξη. Αλλά αυτό θα κριθεί στην αυριανή (20/12) προπόνηση