ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε ο Μοχαμάντι στο Λονδίνο
i

Μιλάντ Μοχαμάντι / © Intime

ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε ο Μοχαμάντι στο Λονδίνο

Κώστας Τσίλης 19:12 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 22.12.2022

Έγινε σήμερα (22/12) η επέμβαση αποκατάστασης του προσαγωγού στον Μοχαμάντι και το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ θα εκτιμήσει το διάστημα απουσίας του Ιρανού από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο τραυματισμός που είχε ο Μιλάντ Μοχαμάντι στον προσαγωγό στο τελευταίο ματς της εθνικής του Ιράν στο Μουντιάλ ήταν τέτοιου τύπου, που αφενός απαιτούσε επέμβαση. Αφετέρου η επέμβαση αυτή έγινε και σε εξειδικευμένο γιατρό στο Λονδίνο. Σήμερα (22/12) ο Ιρανός μπακ υποβλήθηκε σ' αυτή την αποκατάσταση του προσαγωγού, στην αγγλική πρωτεύουσα.

Ο Μοχαμάντι αναμένεται να επιστρέψει είτε αύριο (23/12), είτε το Σάββατο (24/12) στην Αθήνα. Από εκεί και πέρα το ιατρικό τιμ θα εκτιμήσει τα δεδομένα που έχουν προκύψει από την επέμβαση, προκειμένου να υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει ο παίκτης εκτός αγωνιστικής δράσης. 

Πάντως ήδη πριν ταξιδέψει στο Λονδίνο ο Μοχαμάντι για την επέμβαση, υπήρχε μια πολύ συγκρατημένη αισιοδοξία, πως τελικά μπορεί να μην είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα όσα αρχικά είχε φανεί. 

Κάτι που σαφώς θα επηρεάσει και το διάστημα απουσίας του παίκτη. Όμως επ' αυτού θα υπάρξει ξεκάθαρη εκτίμηση, όταν το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ θα έχει όλα τα δεδομένα από την επέμβαση.