ΑΕΚ: Την Δευτέρα (26/12) επιστρέφει ο Βίντα στα Σπάτα
i

Ντομαγκόι Βίντα/©intime

ΑΕΚ: Την Δευτέρα (26/12) επιστρέφει ο Βίντα στα Σπάτα

Κώστας Τσίλης 17:40 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 22.12.2022

Από την Δευτέρα (26/12) μπαίνει και πάλι στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Βίντα και θα φανεί αν είναι σε θέση να προλάβει το ματς με το Βόλο.

Τα μεγάλα προβλήματα για τον Ματίας Αλμέιδα λόγω των πολλών απουσιών, είναι κυρίως στην μεσοεπιθετική γραμμή. Ωστόσο από τα δυο πρώτα επίσημα ματς της ΑΕΚ, μετά την επιστροφή από την διακοπή, απουσίαζε ο Ντομαγκόι Βίντα. Ο ένας εκ των δυο βασικών στόπερ της ομάδας. 

Ο Κροάτης έφτασε με την εθνική του ομάδα σχεδόν μέχρι το τέλος του δρόμου στο Παγκόσμιο κύπελλο. Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το προηγούμενο Σάββατο και κατόπιν πήρε άδεια, όπως άλλωστε όλοι οι διεθνείς της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο Μουντιάλ, για να αποφορτίσει λίγο σώμα και μυαλό. Όμως πλησιάζει η μέρα της επιστροφής στα Σπάτα για τον Βίντα. 

Με βάση τον προγραμματισμό που υπάρχει, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός θα βρίσκεται ξανά στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ την Δευτέρα (26/12). Άλλωστε ανήμερα των Χριστουγέννων, υπάρχει το ρεπό που έχει δώσει ο Αλμέιδα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Βίντα θα προλάβει να κάνει μόλις δυο προπονήσεις πριν από το ματς με τον Βόλο. 

Είναι άγνωστο αν αυτές οι μόλις δυο προπονήσεις είναι αρκετές, προκειμένου να συμπεριληφθεί ο Κροάτης στόπερ στο αγωνιστικό πλάνο του Αλμέιδα για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό. Αυτό θα φανεί μέσα από τις προπονήσεις. Πάντως από το δίδυμο Μουκουντί και Μήτογλου, ο Αργεντινός τεχνικός δεν είχε κανένα παράπονο. Επομένως αν δεν είναι στο 100% ο Βίντα, δεν πρόκειται να ρισκάρει.