Το... δώρο του Αλμέιδα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ
i

Προπόνηση ΑΕΚ/©intime

Το... δώρο του Αλμέιδα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 11:42 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 22.12.2022

Έτσι όπως είναι το πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ, για εορταστική άδεια ούτε λόγος και το μόνο που γινόταν, ήταν ένα μικρό δωράκι από τον Αλμέιδα

Υπό κανονικές συνθήκες, δηλαδή επόμενη μέρα παιχνιδιού πρωταθλήματος, οι παίκτες της ΑΕΚ θα είχαν ρεπό. Όμως και υπό κανονικές συνθήκες, τέτοια μέρα θα ξεκινούσε η εορταστική τους άδεια, για να περάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους. Φέτος ωστόσο, λόγω της μεγάλης διακοπής για το Μουντιάλ, οι συνθήκες δεν είναι κανονικές.

Η ΑΕΚ έχει φουλ αγωνιστικές υποχρεώσεις. Στις 27 Δεκέμβρη ταξιδεύει στον Βόλο για το ματς στις 28, ενώ στις 3 Γενάρη υπάρχει πάλι παιχνίδι εκτός έδρας με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Επομένως ξανά ταξίδι στις 2 Γενάρη. Αυτό σημαίνει πως για εορταστική άδεια, δεν μπορούσε να γίνει καμία συζήτηση. 

Παρόλα αυτά, ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε οι ποδοσφαιριστές του να μην περάσουν όλες τις μέρες των Χριστουγέννων μέσα στο γήπεδο. Φυσικά το ήθελαν και οι ίδιοι οι παίκτες της ΑΕΚ. Γι αυτό και ο Αργεντινός τεχνικός έκανε στους ποδοσφαιριστές του το... δώρο, να δώσει ρεπό ανήμερα τα Χριστούγεννα. Για να γίνει όμως αυτό, χρειάστηκε να "θυσιαστεί" το σημερινό ρεπό και να γίνει κανονικά προπόνηση.