ΑΕΚ: Με 5 χιλιάδες οπαδούς στον Βόλο ως... αρχική εκτίμηση
i

Οπαδοί ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο/©intime

ΑΕΚ: Με 5 χιλιάδες οπαδούς στον Βόλο ως... αρχική εκτίμηση

Κώστας Τσίλης 14:25 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 22.12.2022

Ξεκίνησε ήδη η κουβέντα για την παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό για το ματς με τον Βόλο στις 28 Δεκεμβρίου και ήδη υπάρχει μια πρώτη εκτίμηση

Το γεγονός πως το ματς της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο τον Βόλο θα διεξαχθεί εν μέσω εορταστικής περιόδου, αλλά και ημέρα εργάσιμη, ουδόλως φαίνεται πως πτοεί τον κόσμο της ομάδας. Το ακριβώς αντίθετο, καθώς μετά και την εξέλιξη της χθεσινής μέρας, με το στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού, η επιθυμία των οπαδών της ΑΕΚ να βρεθούν στον Βόλο έγινε ακόμα μεγαλύτερη.

Ήδη ξεκίνησε από σήμερα (22/12) η κουβέντα για την παρουσία του κόσμο στο Πανθεσσαλικό στις 28 του μηνός και έγινε και η πρώτη καθιερωμένη σύσκεψη με παράγοντες των δυο ομάδων. Ο Βόλος προτίθεται να ανοίξει κερκίδες για τους οπαδούς της ΑΕΚ, όπως έκανε και στο αντίστοιχο ματς με τον Παναθηναϊκό. Και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για παρουσία 5 χιλιάδων κιτρινόμαυρων στο παιχνίδι. 

Ήδη υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση και κόσμος από το πρωί σήμερα επικοινωνεί με την ΠΑΕ ΑΕΚ, προσπαθώντας να μάθει λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του παιχνιδιού με τον Βόλο. Αυτή την στιγμή φαίνεται πως ένας αριθμός στις πέντε χιλιάδες, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες. Ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει τις επόμενες μέρες, αν η ζήτηση γίνει ακόμα μεγαλύτερη.