ΑΕΚ: Γύρισε και προπονήθηκε ο Βίντα
i

Ντομαγκόι Βίντα/©intime

ΑΕΚ: Γύρισε και προπονήθηκε ο Βίντα

Κώστας Τσίλης 19:28 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:29 - 26.12.2022

Ο Βίντα επέστρεψε στα Σπάτα, έκανε την πρώτη του προπόνηση και αύριο (27/12) θα κριθεί αν θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στον Βόλο

Ο Ντομαγκόι Βίντα έφτασε με την εθνική ομάδα της Κροατίας σχεδόν μέχρι και το τέλος του δρόμου στο Μουντιάλ. Ως εκ τούτου ήταν και ο τελευταίος από τους διεθνείς της ΑΕΚ που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που επέστρεψε στα Σπάτα. Χθες (25/12) τελείωνε η έξτρα άδεια που είχε πάρει για να αποφορτιστεί από την περιπέτεια του Μουντιάλ. Και σήμερα (26/12) ήταν συνεπής και παρών στα Σπάτα.

Ο Βίντα μπήκε κατευθείαν στην δουλειά και ακολούθησε ένα σημαντικό κομμάτι του προγράμματος της προπόνησης. Άλλωστε δεν προέρχεται από τραυματισμό. Παρόλα αυτά, σε φουλ ρυθμούς δουλειάς θα μπει από αύριο, δηλαδή την παραμονή του παιχνιδιού με τον Βόλο. Κάτι που σημαίνει πως δεν είναι καθόλου σίγουρο, πως ο Ματίας Αλμέιδα θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Πολλώ δε μάλλον, στο βασικό σχήμα. 

Το πιθανότερο είναι πως ο Αργεντινός τεχνικός θα περιμένει να δει τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό και στην αυριανή προπόνηση. Ενώ επίσης είναι πολύ πιθανό να κάνει και μια κατ' ιδίαν κουβέντα με τον ίδιο τον Βίντα, μέχρι ο Αλμέιδα να πάρει την οριστική του απόφαση. Μοιάζει δύσκολο να μπει κατευθείαν ο Κροάτης στο αγωνιστικό πλάνο του Αργεντινού τεχνικού. 

Ωστόσο πολλοί από τους διεθνείς που επέστρεψε από το Μουντιάλ στις ομάδες τους, είχαν μπει κατευθείαν σε αποστολή για επίσημο ματς. Ενώ και ο Βίντα έχει αποδείξει πως δεν θέλει να χάνει παιχνίδια της ΑΕΚ. Άλλωστε πριν από την διακοπή, είχε μπει και είχε παίξει βασικός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παρότι είχε ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του μετά από επιστροφή από τον τραυματισμό του.