ΑΕΚ: Το «παλεύει» ο Άμραμπατ για Βόλο
i

Νόρντιν Άμραμπατ/©intime

ΑΕΚ: Το «παλεύει» ο Άμραμπατ για Βόλο

Κώστας Τσίλης 15:01 - 25.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 25.12.2022

Ο Άμραμπατ προπονείται πλέον σε κανονικούς ρυθμούς και θα προσπαθήσει να είναι εγκαίρως έτοιμος για να μπει στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς στον Βόλο.

Για τον Ματίας Αλμέιδα κάθε μέρα και κάθε εξέλιξη που υπάρχει στο κομμάτι των επιστροφών από τραυματισμούς, είναι εξαιρετικά σημαντική. Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ είδε τον Νορντίν Άμραμπατ και στη χθεσινή (24/12) προπόνηση να ανεβάζει ρυθμούς και να βγάζει το πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως καταρχάς έχει ανοίξει ένα πρώτο παράθυρο αισιοδοξίας, για να μπορέσει ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός να βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Βόλο την Τετάρτη (28/12). Προφανώς δεν είναι κάτι που έχει "κλειδώσει". Παρόλο που ο Άμραμπατ μπήκε ξανά σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς. 

Ο Μαροκινός μετρά ακριβώς 40 μέρες απουσίας από τις προπονήσεις, λόγω της επέμβασης καθαρισμού που έκανε στο γόνατο. Επομένως υπάρχει χαμένο έδαφος ως προς την ετοιμότητα, το οποίο ο Άμραμπατ θα πρέπει να κερδίσει. Και μέχρι και το ματς με τον Βόλο, με δεδομένο πως σήμερα(25/12) υπάρχει ρεπό, θα μεσολαβήσουν μόλις δυο προπονήσεις. 

Παρόλα αυτά είναι και επιθυμία του Άμραμπατ να μπορέσει να δώσει το παρών και να βοηθήσει στο δύσκολο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού. Ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν τόσο πολλά ζητήματα απουσιών στην μεσοεπιθετική γραμμή. Γι αυτό και ο Μαροκινός θα το προσπαθήσει πολύ, προκειμένου να μπορέσει να φωνάξει "παρών", έστω για την αποστολή που θα ταξιδέψει την Τρίτη (27/12) για τον Βόλο.