ΑΕΚ: Οι οδηγίες για τον τρόπο αγοράς εισιτηρίου για το ματς στον Βόλο
i

Οπαδοί ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο/©intime

ΑΕΚ: Οι οδηγίες για τον τρόπο αγοράς εισιτηρίου για το ματς στον Βόλο

17:46 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 23.12.2022

Για αρχή η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει για 5 χιλιάδες εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τον Βόλο και έδωσε οδηγίες στους φιλάθλους τους για τους τρόπους που μπορούν να τα προμηθευτούν

Οι οπαδοί της ΑΕΚ ήδη από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και μετά την λήξη του ματς με την Λαμία, είχαν αρχίσει να σκέφτονται και να σχεδιάζουν το ταξίδι στον Βόλο για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό στις 28 του μηνός. Ήδη υπάρχει συμφωνία για ένα πρώτο "πακέτο" πέντε χιλιάδων εισιτηρίων, που πιθανόν θα γίνει μεγαλύτερο, αν υπάρξει ζήτηση.

Η ΑΕΚ έδωσε τις οδηγίες για τον τρόπο που μπορούν να προμηθευτούν οι οπαδοί της, τα εισιτήρια για το ματς στον Βόλο. Με την διευκρίνηση πως σε αντίθεση μ' ότι έγινε στο παιχνίδι του Βόλου με τον Παναθηναϊκό, είναι μια διαδικασία που δεν μπορεί να γίνει "ηλεκτρονικά". Και αυτό διότι αυτή την φορά ο Βόλος, δεν θα διαθέσει καθόλου ηλεκτρονικά εισιτήρια. 

Με βάση αυτό το δεδομένο, υπάρχουν δυο τρόποι για τον κόσμο της ΑΕΚ να προμηθευτεί το εισιτήριο. Είτε μέσω των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, που θα πάρουν έναν σημαντικό αριθμό. Είτε από τα σημεία πώλησης που θα υπάρχουν στην πόλη του Βόλου, τόσο την παραμονή, όσο και ανήμερα του παιχνιδιού. Αυτά τα σημεία, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.