Η αποχώρηση του Μελισσανίδη από την OPAP Arena με πλατύ χαμόγελο στην κάμερα του Sportal (vid)

Δημήτρης Μελισσανίδης

i

© Intime

Η αποχώρηση του Μελισσανίδη από την OPAP Arena με πλατύ χαμόγελο στην κάμερα του Sportal (vid)

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 00:36 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 02:39 - 15.05.2023

Πανευτυχής μετά την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε από την «OPAP Arena» με ένα πλατύ χαμόγελο.

Το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν 2022-23 στην Ελλάδα - μίας σεζόν που φάνηκε να μην έχει τέλος - βρήκε την ΑΕΚ να πανηγυρίζει την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος στην ιστορία της, χαρίζοντας χαμόγελα σε όλους τους οπαδούς της.

Ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους ήταν ο ηγέτης της ομάδας Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο πιο χαρούμενος από ποτέ, χαρίζοντας μάλιστα και ένα θερμό χαμόγελο στην κάμερα του Sportal

Νωρίτερα, ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη τύπου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Πριν 10 χρόνια στο Τατόι ανέλαβα μία δέσμευση απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ. Τότε υπήρχαν μόνο τρία γράμματα: ΑΕΚ και η ιστορία του κλαμπ. Σήμερα υπάρχει η ΑΕΚ της κανονικότητας. Η πραγματική ΑΕΚ που όλοι θέλουμε και που σύντομα θα γιορτάσουμε τα 100 χρόνια ζωής της. Με ρωτάτε αν έφτασε η ώρα να ειδοποιήσω. Η δική μου ειδοποίηση ήταν αυτό το γήπεδο. Τώρα ειδοποιεί ο κόσμος, αυτός ο προπονητής, αυτoί οι παίκτες».