Σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια ακούστηκε το όνομα του Ματίας Αλμέιδα (vid)

Ματίας Αλμέιδα

i

©Glomex

Σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια ακούστηκε το όνομα του Ματίας Αλμέιδα (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:13 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:19 - 14.05.2023

Ο Ματίας Αλμέιδα γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της ΑΕΚ, κατά την είσοδό του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ματίας Αλμέιδα κατά την είσοδό του στο γήπεδο την ώρα της φιέστας αποθεώθηκε από τους φίλους της ΑΕΚ. Το φετινό πρωτάθλημα ο Αργεντινός προπονητής το έχει αφιερώσει αποκλειστικά στον πατέρα του.  

Η οικογένεια του Ματίας Αλμέιδα χτυπήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον κορονοϊό. Τέτοια εποχή πριν δύο χρόνια, ο πατέρας του Αργεντινού προπονητή, Όσκαρ, έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών. 

Σα να μην έφτανε αυτό, λίγες ημέρες αργότερα, ο 49χρονος είδε και την μητέρα του να διακομίζεται στο νοσοκομείο, στην προσπάθειά της να βγει νικήτρια από τη μάχη με τον φονικό ιό. Τελικά, η Σίλβια τα κατάφερε κι επέστρεψε στο σπίτι της δίπλα στον γιο της. 

«Είμαι ευγνώμων στον κόσμο. Έχω περάσει από διαφορετικά κλαμπ και είχα πάντα καλή σχέση. Η άφιξή μου εδώ ως άγνωστος έκανε εντύπωση σε κάποιους και για μένα ο κόσμος πρέπει να νιώθει ένα με την ομάδα. Πάντα μας αρέσει να μας θυμούνται με αγάπη και όχι να μας βρίζουν. Φέρω το επίθετο του πατέρα μου και όταν ακούω το επώνυμό μου και όταν ακούω το επίθετό μου δεν μπορώ να μη συγκινηθώ. Αν ζούσε ο πατέρας μου θα ήταν στην κερκίδα και η κερκίδα θα ήταν ακόμα πιο έντονη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος συγκίνησε με τα λόγια του.