Η Marca επιβεβαιώνει την επιθυμία του Πινέδα για ΑΕΚ

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

Η Marca επιβεβαιώνει την επιθυμία του Πινέδα για ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 15:34 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 27.02.2024

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η προτεραιότητα του Πινέδα είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Η αλήθεια είναι πως για έναν ποδοσφαιριστή που την παραμονή του γάμου του ανεβάζει στα social media βιντεάκια με την ΑΕΚ, δεν είναι πολύ δύσκολο να διακρίνεις την επιθυμια για το μέλλον του. Εξάλλου και ο ίδιος ο Μεξικανός δεν την έχει κρύψει. 

Πάντως έχει σημασία αυτό να προκύπτει και από το ρεπορτάζ της Θέλτα. Και δη της έγκυρης Marca

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας έκανε μια ανάλυση για το μέλλον όλων των δανεικών της Θέλτα. Και όταν έφτασε στην υπόθεση του Πινέδα ανέφερε πως «ο παίκτης που είχε την μεγαλύτερη αγωνιστική άνοδο απ όλους, είναι υπέρ της παραμονής του στην ΑΕΚ». 

Πάντως δεν υπάρχει στο ρεπορτάζ των Ισπανών, καμία εκτίμηση για τις προθέσεις της Θέλτα. Κάτι ωστόσο, που συνδέεται με το θέμα νέου προπονητή στους Γαλιθιάνους. Έστω και αν ακόμα και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην Ισπανία, είναι πως πρόθεση της Θέλτα είναι παραχωρήσει έτσι κι αλλιώς τον Μεξικανό παίκτη. 

Δύσκολο πάντως είναι, οπως και να έχει, να προκύψει μια οριστική απόφαση για οποιονδήποτε παίκτη του ρόστερ της ισπανικής ομάδας, πριν την οριστική συμφωνία με προπονητή. Κατι που δεν φαίνεται πως θα γίνει άμεσα. Από την άλλη μεριά η τακτική της ΑΕΚ δεν πρόκειται να επηρεαστεί από αυτό. Και στην Ένωση θα παραμείνουν σταθεροί στην προσπάθεια να κλείσουν deal, το συντομότερο δυνατό. 

Όπως επίσης φαίνεται πως και ελάχιστα θα επηρεάσει η αλλαγή προπονητή και τον ίδιο τον Πινέδα. Εξάλλου άλλος… Αλμειδα δεν κυκλοφορεί στην ποδοσφαιρική πιάτσα. 

Επομένως δεν υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψει στην Θέλτα νέος προπονητής που θα «δελεάσει» τον 27χρονο μέσο. Σίγουρα πάντως, όπως ήδη από χθες διαβάσατε στο Sportal.gr, όλη αυτή η ιστορία με την αλλαγή προπονητή στην ισπανική ομάδα, ίσως επηρεάσει ως προς τους χρόνους την υπόθεση του Πινέδα