ΑΕΚ: Η μεγάλη αγκαλιά του Μελισσανίδη στον Αλμέιδα
i

Δημήτρης Μελισσανίδης, Ματίας Αλμέιδα/©intime

ΑΕΚ: Η μεγάλη αγκαλιά του Μελισσανίδη στον Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 21:13 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 22.12.2022

Η αγκαλιά του Μελισσανίδη στον Αλμέιδα στο Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Gala της ΑΕΚ, φανερώνει και την σχέση των δυο ανδρών - Όλη η ΑΕΚ παρούσα στην εκδήλωση

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυο μήνες από τότε που ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε πει την ατάκα, "τρελαίνομαι να βλέπω αυτή την ΑΕΚ". Και φυσικά εννοούσε την ΑΕΚ που έχει φτιάξει ο Ματίας Αλμέιδα. Φυσικά δεν χρειαζόταν τίποτε άλλο, για να καταλάβει κάποιος το πόσο πολύ εκτιμά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ τον Αργεντινό τεχνικό. Όμως σε κάθε ευκαιρία, ο Μελισσανίδης το δείχνει και στον ίδιο τον Αλμέιδα. 

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Gala που έχει διοργανώσει η ΑΕΚ στο VIP lounge της Opap Arena. Παρόντες είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές αλλά και τα μέλη του τεχνικού τιμ με τις οικογένειες τους. Φυσικά παρών είναι και ο Αλμέιδα, τον οποίο ο Μελισσανίδης υποδέχθηκε με την πιο ζεστή του αγκαλιά. Ενώ οι δυο τους είχαν και πάλι την ευκαιρία να τα πουν. Όχι φυσικά για δουλειές, καθότι η βραδιά δεν προβλέπει. 

Όμως ο τρόπος με τον οποίο ο Μελισσανίδης υποδέχθηκε τον Αλμέιδα, η αγκαλιά και ο τρόπος που του μιλά, φανερώνει και την αδυναμία που έχει στον Αργεντινό τεχνικό. Έτσι κι αλλιώς οι δυο άνδρες έχουν αναπτύξει μια πολύ δυνατή σχέση και αυτό είναι κάτι που και ο Αργεντινός τεχνικός τονίζει σε κάθε ευκαιρία. Ωστόσο είναι πολύ φανερό από τις αντιδράσεις που έχει κάθε φορά που συναντά τον Αλμέιδα, πως ο Μελισσανίδης έχει βρει τον προπονητή που έψαχνε και που ήθελε για τον πάγκο της ΑΕΚ. 

Πάντως ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ πέρασε και συνομίλησε έστω και για λίγο, μ' όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Λίγο περισσότερο όμως με τον Νίκλας Ελίασον. Ο Σουηδός εξτρέμ είναι από τους άτυχους της σεζόν, καθώς έσπασε το πόδι του. Και ο Μελισσανίδης ήθελε να του δώσει κουράγιο και δύναμη και για τη συνέχεια της αποθεραπείας του. 

Το παρών σ' αυτή την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που είναι η πρώτη στο νέο σπίτι της ΑΕΚ, δίνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και τα μέλη της διοίκησης. Αλλά και προσωπικότητες από την οικογένεια της ΑΕΚ. Όπως για παράδειγμα ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο οποίος έχει δώσει το παρών και σ' όλα τα παιχνίδια της ομάδας στην Opap Arena. 

Τα έσοδα από την εκδήλωση, θα διατεθούν για το συσσίτιο της Αγίας Τριάδας, που γίνεται υπό την αιγίδα της Κοινότητας Σταυροδρομίου. Αφορά την κάλυψη όλων των μεσημεριανών γευμάτων για τα ομογενειακά σχολεία της περιοχής του Πέραν στην Κωνσταντινούπολη. Δηλαδή το Ζάππειο, το Ζωγράφειο και το Δημιουργικό Εργαστήρι.