ΑΕΚ: Η πρωτοβουλία του Αλμέιδα για εορταστικό κλίμα, πριν το φουλ πρόγραμμα δουλειάς
i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

ΑΕΚ: Η πρωτοβουλία του Αλμέιδα για εορταστικό κλίμα, πριν το φουλ πρόγραμμα δουλειάς

Κώστας Τσίλης 16:24 - 29.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 29.12.2022

Ο Αλμέιδα ήταν υποχρεωμένος να βάλει συνεχόμενες προπονήσεις στους παίκτες της ΑΕΚ παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς, αλλά πήρε πρωτοβουλία για μια μίνι γιορτή στα Σπάτα

Το παιχνίδι πρωταθλήματος της ΑΕΚ στα Γιάννενα στις 3 του Γενάρη, δεν άφησε στον Ματίας Αλμέιδα και πολλά περιθώρια να δώσει κάποιο ρεπό στους παίκτες του είτε παραμονή, είτε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Όμως από την άλλη μεριά, για τον Αργεντινό τεχνικό έχει τεράστια σημασία το κλίμα μέσα στην ομάδα, αλλά και η συνεχής ενίσχυση των δεσμών που έχουν κτιστεί. Εξ ου και πήρε πρωτοβουλία για μια οικογενειακή μίνι γιορτή, στο κλίμα των ημερών. 

Η αυριανή (30/12) προπόνηση είναι νωρίς το απόγευμα. Και στη συνέχεια με πρωτοβουλία του Αλμέιδα, θα γίνει μια μικρή γιορτή με μπάρμπεκιου, στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Κάτι που ήδη ο Αργεντινός τεχνικός έχει διαπιστώσει πως αρέσει πολύ στους ποδοσφαιριστές και περνούν πολύ καλά. Κυρίως περνούν χαλαρές και ευχάριστες στιγμές, σαν οικογένεια. Όπως συνέβη σε κάτι αντίστοιχο που είχε διοργανωθεί στο τέλος της μίνι προετοιμασίας στην Ολλανδία. 

Την πρωτοβουλία γι αυτή τη μίνι γιορτή την ανακοίνωσε ο Αλμέιδα στους ποδοσφαιριστές του αμέσως μετά τη νίκη επί του Βόλου. Ήταν και κάτι σαν μια μικρή επιβράβευση, σαν ένα δώρο. Όπως φυσικά ανακοίνωσε και το ρεπό για σήμερα αλλά και το πρόγραμμα των επόμενων προπονήσεων. Μάλιστα ο Αλμέιδα φρόντισε να βάλει την προπόνηση της παραμονής της Πρωτοχρονιάς το πρωί και αυτή ανήμερα το απόγευμα. Έτσι ώστε οι παίκτες να έχουν την δυνατότητα και να περάσουν περισσότερες ώρες με τις οικογένειες τους, αλλά και να ξενυχτήσουν λίγο παραπάνω στην αλλαγή του χρόνου.