Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ: Ξανά άτυχος ο Φαν Βέερτ
i

Τομ Φαν Βέερτ/©intime

Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ: Ξανά άτυχος ο Φαν Βέερτ

Κώστας Τσίλης 18:18 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:41 - 24.03.2023

Στάθηκε ξανά άτυχος ο Φαν Βέερτ, καθώς λίγο μετά την επιστροφή του από θλάση, τώρα υπέστη διάστρεμμα και θα «τρέξει» για να προλάβει το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Αν ο Φαν Βέερτ δεν πίστευε στο... κακό το μάτι, ίσως θα πρέπει να αρχίζει να αλλάζει γνώμη. Διότι η αλήθεια είναι πως ο Ολλανδός φορ της ΑΕΚ πηγαίνει από ατυχία σε ατυχία. Δεν έχουν περάσει παρά μόνο περίπου δυο εβδομάδες από τότε που επέστρεψε από θλάση και τραυματίστηκε ξανά στην προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα. 

Ο Φαν Βέερτ πήγε αμέσως για εξετάσεις και αυτό που έδειξαν είναι πως έχει υποστεί ένα διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική. Θα ξεκινήσει φυσικά άμεσα θεραπεία και προφανώς θα χρειαστεί να «τρέξει» για να προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος για να δώσει το παρών στο ματς με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή. Κάτι για το οποίο την δεδομένη στιγμή, δεν μπορούν να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις. 

Μάλιστα με δεδομένο πως ο Αλμέιδα περιμένει και την επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία, ο τραυματισμός του Φαν Βέερτ τον έφερε και πάλι σε θέση να έχει ξεμείνει από σέντερ φορ. Και να περιμένει με... αγωνία τις εξελίξεις στις προπονήσεις της προσεχούς εβδομάδας.