Η τελευταία ευκαιρία ξεκούρασης με διήμερο ρεπό, πριν το πιο κρίσιμο δεκαήμερο της ΑΕΚ
i

ΑΕΚ, προπόνηση/©intime

Η τελευταία ευκαιρία ξεκούρασης με διήμερο ρεπό, πριν το πιο κρίσιμο δεκαήμερο της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 15:54 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:55 - 24.03.2023

Ο Αλμέιδα έδωσε στους παίκτες του διήμερο ρεπό, έχοντας στο μυαλό πως είναι η τελευταία ευκαιρία για ξεκούραση πριν από το πιο κρίσιμο δεκαήμερο για την ΑΕΚ μέχρι και το... επόμενο

Ακόμα και αν δεν υπήρχε αυτή η διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες, ο Ματίας Αλμέιδα πολύ θα ήθελε να μπορούσε να την είχε... παραγγείλει. Διότι η ΑΕΚ την έχει ανάγκη, για περισσότερους από έναν λόγους. Ο ένας εξ αυτών, είναι για να μπορέσουν οι παίκτες να αποφορτιστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες, πριν μπουν σ' ένα δεκαήμερο που θα είναι... φωτιά. 

Ο Αλμέιδα έδωσε στους ποδοσφαιριστές του διήμερο ρεπό, Σάββατο και Κυριακή, όχι μόνο διότι ξέρει καλά πόσο πολύ ανάγκη έχουν και την σωματική αλλά και την πνευματική αποφόρτιση. Αλλά και επειδή αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία που έχουν για ξεκούραση. Με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η ΑΕΚ μπαίνει σε μια σειρά συνεχόμενων αγώνων, η οποία θα κρίνει πολλά και στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο. 

Η ΑΕΚ ταξιδεύει την Κυριακή στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των Play Offs, ενώ μετά από τρεις μέρες έχει πάλι ταξίδι, στον Βόλο, για την 3η αγωνιστική. Ακολουθεί αμέσως, πάλι μετά από τρεις μέρες το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Άρη, ενώ αυτό το καυτό δεκαήμερο για την ΑΕΚ που θα ξεκινήσει στις 2 Απριλίου, κλείνει την Μεγάλη Τετάρτη 12 του μηνός με τον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό.