ΑΕΚ: Ξεκινά η παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια

Opap Arena

i

© Intime

ΑΕΚ: Ξεκινά η παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:02 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:11 - 11.07.2023

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωση της πως τη Δευτέρα (17/7) ξεκινά η παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Το απόγευμα της Τρίτης (11/7) η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τον κόσμο για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων διαρκείας για τους ευρωπαϊκούς αγώνες μέσα σε όσους επέλεξαν την παραλαβή τους από φυσικό σημείο μέσω μιας ανακοίνωσης.

Όπως έκανε γνωστό η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ η παραλαβή θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (17/7) και θα γίνεται από το εκδοτήριο της «Opap Arena» (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώσει ότι από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου θα λειτουργεί το εκδοτήριο της OPAP ARENA (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου) αποκλειστικά και μόνο για την παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Τη συγκεκριμένη δυνατότητα θα έχουν οι φίλαθλοι που κατά την αγορά του διαρκείας τους διαδικτυακά επέλεξαν την παραλαβή του από φυσικό σημείο και όχι όσοι επέλεξαν παραλαβή μέσω κούριερ. Το εκδοτήριο θα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30 με 17.30, έως τις 31 Ιουλίου.

Ο Πιζάρο έχει αυτό που ο Αλμέιδα επιδιώκει να έχει στο ρόστερ της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:15 - 11.07.2023

Ο Πιζάρο έχει αυτό που ο Αλμέιδα επιδιώκει να έχει στο ρόστερ της ΑΕΚ

Είναι ποιοτικός και τεχνίτης ο Πιζάρο, όμως αυτό που ο Αλμέιδα ξεχωρίζει ως βασικό του πλεονέκτημα και τον θέλει πολύ στην ΑΕΚ, είναι αυτό που ψάχνει ο Αργεντινός σχεδόν σ' όλους τους παίκτες του

Για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας τονίζουμε ότι από το εκδοτήριο ΔΕΝ θα γίνονται πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας ή παραλαβή διαρκείας για τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου».

Tags: