Μπαίνει στην εξίσωση του Αλμέιδα και ο Γκαρσία
i

Λιβάι Γκαρσία/intime

Μπαίνει στην εξίσωση του Αλμέιδα και ο Γκαρσία

Κώστας Τσίλης 15:10 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 11.07.2023

Σε φουλ ρυθμούς δουλειάς έχει μπει πλέον εδώ στην Ολλανδία και ο Γκαρσία και ο Αλμέιδα τον βάζει ξανά στην αγωνιστική εξίσωση της ΑΕΚ

Πριν από ακριβώς μια εβδομάδα, ο Λιβάι Γκαρσία ολοκλήρωνε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Τρινινάντ για το Gold Cup. Στο διάστημα που μεσολάβησε πρόλαβε να πάρει ρεπό, να κάνει υπερατλαντικό ταξίδι για να φτάσει εδώ στην Ολλανδία και να μπει και σε φουλ πρόγραμμα δουλειάς στις προπονήσεις της ΑΕΚ. Δεν τα λες και λίγα. 

Ο Γκαρσία πλέον συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Δεν χρειάστηκε σχεδόν καθόλου διάστημα ανάκτησης του χαμένου εδάφους. Δουλεύει κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του, αρχίζει να βρίσκει και αγωνιστικό ρυθμό και πλέον ο Ματίας Αλμέιδα βάζει ξανά τον περυσινό πρώτο σκόρερ του, στην αγωνιστική του εξίσωση. 

Μάλιστα το πιο πιθανό είναι πως ο Λιβάι θα ξεκινήσει βασικός και στο φιλικό της Πέμπτης με την Σάχταρ. Στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ. Και με βάση την άσκηση τακτικής (και) στη σημερινή πρωινή προπόνηση της Ένωσης, με τον Στίβεν Τσούμπερ να παίζει δίπλα του σ' έναν ρόλο ελεύθερο. Ένα επιθετικό δίδυμο με το οποίο η ΑΕΚ τελείωσε την περυσινή σεζόν και πιθανότατα θα ξεκινήσει και την καινούργια. Διότι ακόμα και αν κλείσει η μεταγραφή και έρθει εγκαίρως ο Πιζάρο, το πιθανότερο είναι πως ειδικά στα πρώτα δυο ματς των προκριματικών, ο Γκαρσία με τον Τσούμπερ θα είναι το επιθετικό δίδυμο.