«Ο Πιζάρο είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ, με διετές συμβόλαιο»

«Ο Πιζάρο είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ, με διετές συμβόλαιο»

Κώστας Τσίλης 21:58 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:09 - 10.07.2023

Οι Μεξικανοί γράφουν πως απομένουν μόνο οι υπογραφές για να κλείσει ο Πιζάρο στην ΑΕΚ με διετές συμβόλαιο

Η υπόθεση του Ροντόλφο Πιζάρο πηγαίνει πολύ καλά για την ΑΕΚ όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr από το πρωί. Στην Ένωση έχουν προχωρήσει και τις συζητήσεις με τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό αλλά και την προσπάθεια να βρεθεί η φόρμουλα για να μείνει ελεύθερος από την Ίντερ Mαϊαμι. Ωστόσο οι Μεξικανοί πηγαίνουν την υπόθεση ένα βήμα πιο μπροστά και πιο... κοντά στο τελικό deal.

Σύμφωνα με το Kery News, που παρεμπιπτόντως είχε το πιο έγκυρο ρεπορτάζ για την εξέλιξη της υπόθεσης με τον Πινέδα, έγραψε πως "ακόμα η μεταγραφή του Πιζάρο στην ΑΕΚ δεν έχει κλείσει, όμως είναι κοντά. Πολύ κοντά". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Μεξικανών, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει στην Ένωση διετές συμβόλαιο, με απολαβές που θα είναι στο ένα εκατομμύριο ετησίως καθαρά. 

Μάλιστα είναι τόσο σίγουροι οι Μεξικανοί πως τελικά η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί, που έχουν ντύσει τον Πιζάρο με φωτομοντάζ με τη νέα φανέλα της ΑΕΚ. Χωρίς πάντως ακόμα να υπάρχει ένδειξη, πως ο Μεξικανός χαφ μπορεί να φύγει ως ελεύθερος από την Ιντερ. 

Τι ισχύει με κεντρικό αμυντικό

Ενδεχομένως το ίδιο να ισχύει και για το θέμα της μεταγραφής κεντρικού αμυντικού. Η ΑΕΚ εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα χωρίς να έχει παρεκκλίνει ποτέ από την συγκεκριμένη περίπτωση, το "παλεύει" προκειμένου να κλείσει τον βασικό της μεταγραφικό στόχο. Και η υπόθεση έχει φτάσει πλέον σε τέτοιο στάδιο, που είτε θα τελειώσει θετικά άμεσα, είτε θα χαλάσει οριστικά.

Η ΑΕΚ πιέζει για να πάρει την απάντηση που θέλει. Την οριστική απάντηση. Και αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες. Χωρίς όμως η ΑΕΚ να δείχνει πλέον πρόθεση, να ξοδέψει πολύ περισσότερες μέρες σ' αυτή την "μάχη". Θέλει να την τελειώσει άμεσα.