Η ΑΕΚ κλείνει την προετοιμασία στην Ολλανδία με φιλικό 2 ωρών και 40 λεπτών

Η ΑΕΚ κλείνει την προετοιμασία στην Ολλανδία με φιλικό 2 ωρών και 40 λεπτών

Κώστας Τσίλης 14:31 - 10.07.2023

Η αυλαία της δουλειάς της ΑΕΚ στην Ολλανδία πέφτει την Πέμπτη με το φιλικό απέναντι στην Σαχτάρ που θα είναι ένας ποδοσφαιρικός... μαραθώνιος

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Ολλανδία έχει μπει στην τελική του ευθεία. Η αυλαία θα πέσει την προσεχή Πέμπτη, με το φιλικό απέναντι στην Σαχτάρ Ντόνετσκ. Μάλιστα, δεν πρόκειται για ένα απλό φιλικό, αλλά για έναν ποδοσφαιρικό... μαραθώνιο. 

Ουσιαστικά μέσα σε συνολικά τέσσερα 40άλεπτα, δηλαδή 160 λεπτά, θα διεξαχθούν δυο παιχνίδια. Αρχικά η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την πρώτη ομάδα της Σαχτάρ, προφανώς για δυο 40άλεπτα και στη συνέχεια τα άλλα δυο 40άλεπτα, θα είναι με την ομάδα νέων των πρωταθλητών Ουκρανίας. Μ' αυτόν τον τρόπο που θα παίξουν και μάλιστα για αρκετά αγωνιστικά λεπτά, όλοι οι παίκτες της αποστολής της ΑΕΚ. 

Το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο που κάνει την προετοιμασία της εδώ στην Ολλανδία η Σαχτάρ. Είναι κοντά στο Ρότερνταμ και σε απόσταση λίγο μεγαλύτερη της μίας ώρας, από το Μπουργκ Χάαμσταντ στο οποίο βρίσκεται η βάση της ΑΕΚ. Και αυτό θα είναι και το πιο δυνατό τεστ, καθώς η Σαχτάρ είναι πρωταθλήτρια Ουκρανία και ετοιμάζεται για το Champions League.