Ο κεφάτος Ματίας Αλμέιδα και το ατομικό πρόγραμμα του Αραούχο - Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από την Ολλανδία (vid)

Προετοιμασία ΑΕΚ

i

© Sportal

Ο κεφάτος Ματίας Αλμέιδα και το ατομικό πρόγραμμα του Αραούχο - Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από την Ολλανδία (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:42 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 10.07.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Ολλανδία, Κώστας Τσίλης, μεταφέρει μέσω εικόνας όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (26/6) στο Μπουργκ-Χαάμστεντε της Ολλανδίας εκεί που μέχρι τις 14 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην Ολλανδία βρίσκεται και το Sportal που θα σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλο το ρεπορτάζ, τα παρασκήνια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά εικόνα από την προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ο ρεπόρτερ του Sportal, Κώστας Τσίλης, βρίσκεται στο Μπουργκ-Χαάμστεντε και καθημερινά θα σας μεταφέρει το κλίμα από εκεί, μεταφέροντας στην κάμερα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, αλλά και το τι περιμένουμε μέσα στη μέρα να δούμε.

Το πρωί της Δευτέρας (10/7), η ΑΕΚ πραγματοποίησε την πρώτη από τις δύο προπονήσεις, με τον Ματίας Αλμέιδα να είναι πολύ κεφάτος. Από την έναρξη της προετοιμασίας, η διάθεση του Αργεντίνου τεχνικού βρίσκεται στα ύψη, ωστόσο τις τελευταίες ώρες ο τεχνικός της Ένωσης δείχνει στα καλύτερά του και ίσως αυτό να οφείλεται στις προχωρημένες επαφές που έχει η ομάδα με τον Πιζάρο.

Για τον Μεξικανό χαφ, η ΑΕΚ δίνει πολύ μεγάλη «μάχη» προκειμένου να κλείσει άμεσα την υπόθεση, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλει πολύ ο Ματίας Αλμέιδα. Μάλιστα είναι πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο και οι συζητήσεις με τον Πιζάρο, αλλά και η διαδικασία εξεύρεσης μιας φόρμουλας, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο με την Ίντερ Μαϊμι.

Σε ότι αφορά την πρωινή προπόνηση, το πρόγραμμα δεν ήταν μεγάλο ενώ ο Σέρχιο Αραούχο συνέχισε ακάθεκτος το ατομικό του πρόγραμμα.

Δείτε αναλυτικά τα τελευταία νέα από τον απεσταλμένο του Sportal, Κώστα Τσίλη: