Ξενύχτησε η Νέα Φιλαδέλφεια σε μια ιστορική οπαδική βραδιά (vid)

Ξενύχτησε η Νέα Φιλαδέλφεια σε μια ιστορική οπαδική βραδιά (vid)

Κώστας Τσίλης 10:20 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 09.11.2023

Οι οπαδοί της ΑΕΚ ανταπέδωσαν την φιλοξενία σ' αυτούς της Μαρσέιγ, σ' ένα πρωτόγνωρο ολονύχτιο πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Είναι αλήθεια πως πολλές φορές οι αναφορές σε δράσεις οργανωμένων οπαδών ομάδων, δεν είναι για καλό λόγο. Ειδικά όταν πρόκειται για συναπάντημα. Αυτός όμως είναι ένας από τους βασικούς αλλά και πολλούς λόγους, που η χθεσινή νύχτα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν οπαδικά ιστορική. Ήταν βλέπετε, ένα σπάνιο ποδοσφαιρική γλέντι, ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ, λίγες ώρες πριν ομάδες τους μπουν στο γήπεδο για ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς. 

Όπως είχατε διαβάσει στο Sportal.gr, οι οπαδοί της Μαρσέιγ άρχισαν να φτάνουν από νωρίς το απόγευμα στην Αθήνα. Τους υποδέχθηκαν αυτοί της ΑΕΚ και από νωρίς οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο, γέμισαν με κόσμο. Οπαδούς της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ.

 Όσο περνούσε η ώρα, ο κόσμος γινόταν όλο και περισσότερος. Έφταναν οπαδοί της ΑΕΚ, έφτανε και η τελευταία φουρνιά των ταξιδευτών από την Μασσαλία. Και πραγματικά στήθηκε ένα οπαδικό πάρτι, με συνθήματα των δυο ομάδων μπλεγμένα αναμεταξύ τους. 

Κάποια στιγμή ο κόσμος ήταν τόσος πολύς, που έκλεισε για λίγο η Λεωφόρος Δεκελείας στο ύψος του γηπέδου της ΑΕΚ. Ειδικά όταν έφτασε το τελευταίο πούλμαν από το αεροδρόμιο, με τους οπαδούς της Μαρσέιγ. Ενώ πολύς κόσμος υπήρχε και στην πλατεία του αετού. Και η Νέα Φιλαδέλφεια πραγματικά ξενύχτησε σε μια γιορτή που έμοιαζε πολύ μ' αυτή που στήθηκε στην Μασσαλία πριν από δυο εβδομάδες.

Το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ μεταφέρθηκε από τη Μασσαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια
EUROPA LEAGUE

19:15 - 08.11.2023

Το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ μεταφέρθηκε από τη Μασσαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ μ' αυτούς της Μαρσέιγ, το οποίο από την Μασσαλία μεταφέρθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια

 Αλλά έμοιαζε ακόμα πιο μαζική. Και σίγουρα ήταν ένα βράδυ που δύσκολα θα ξεχαστεί. Δεν είναι βλέπετε και το πιο συνηθισμένο, να βλέπεις εικόνα με οπαδούς ομάδων που θα παίξουν μεταξύ τους, να τραγουδούν την παραμονή του ματς αγκαλιά και φορώντας μπλούζες και κασκόλ και με τα δυο σήματα.