Ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι και πάλι παρών

Αραούχο

i

© intime

Ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι και πάλι παρών

Κώστας Τσίλης 21:02 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:18 - 08.11.2023

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Μαρσέιγ είναι κανονικά Αραούχο, αλλά και ο Χατζισαφί

Η απουσία του Σέρχιο Αραούχο, δεν ήταν μεγάλη χρονικά. Τελευταίο του ματς ήταν στις 22 Οκτώβρη στην Τρίπολη. Όμως πάντα η απουσία του αρχηγού της ΑΕΚ είναι σημαντική, ενώ συνέπεσε χρονικά και μ' άλλες κομβικές απουσίες στην επιθετική γραμμή όπως του Γκαρσία και του Γκατσίνοβιτς. Πάντως ο Αραούχο και πάλι φωνάζει "παρών". 

Αλμέιδα: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»
EUROPA LEAGUE

16:31 - 08.11.2023

Αλμέιδα: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Η ΑΕΚ του Αλμέιδα θα κάνει και στην Ευρώπη, αυτό που έκανε και πέρυσι σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όταν διεκδίκησε τα πάντα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου ματς

Ο αρχηγός της ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε κανονικά στις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για την αποστολή του αυριανού ματς με την Μαρσέιγ. Άλλωστε και σήμερα, προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Και πλέον ο Αλμέιδα υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Αραούχο, έστω και όχι για την βασική ενδεκάδα, τουλάχιστον για το αυριανό ματς. Επίσης κανονικά στην αποστολή είναι και ο Εχσάν Χατζισαφί. Με τον Ιρανό να διεκδικεί και την επιστροφή στο αρχικό σχήμα και στο αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ. 

Όσον αφορά τον Λάζαρο Ρότα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα και δεν έπαιξε στο ματς με την Κηφισιά, θα κριθεί την τελευταία στιγμή αν θα μπορεί να είναι στην αποστολή ή όχι. Αυτό σημαίνει πάντως, πως είναι πιθανό να χρειαστεί να ξεκινήσει βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.  Σίγουρα εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με την Μαρσέιγ, είναι και Τσίτσαν Στάνκοβιτς, που είναι τιμωρημένος από την αποβολή του στο Βελοντρόμ.