Το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ μεταφέρθηκε από τη Μασσαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ μεταφέρθηκε από τη Μασσαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κώστας Τσίλης 19:15 - 08.11.2023

Ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, το πάρτι των οπαδών της ΑΕΚ μ' αυτούς της Μαρσέιγ, το οποίο από την Μασσαλία μεταφέρθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια

Πριν από περίπου δυο εβδομάδες, ολόκληρη η πόλη της Μασσαλίας αλλά κυρίως το κέντρο της, φιλοξένησε μια... τριήμερη γιορτή με οπαδούς της Μαρσέιγ και τους περίπου πέντε χιλιάδες εκδρομείς της ΑΕΚ. Ένα πάρτι τόσο πριν όσο και μετά το παιχνίδι στο Βελοντρόμ, το οποίο έριξε ακόμα περισσότερο νερό στον μύλο αυτής της φιλίας. Τώρα αυτό το πάρτι, μεταφέρθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Αλμέιδα: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»
EUROPA LEAGUE

16:31 - 08.11.2023

Αλμέιδα: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Η ΑΕΚ του Αλμέιδα θα κάνει και στην Ευρώπη, αυτό που έκανε και πέρυσι σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όταν διεκδίκησε τα πάντα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου ματς

Από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να φτάνουν στην Αθήνα οι οπαδοί της Μαρσέιγ. Και σ' όλους τους δρόμους γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ, εκτός από κιτρινόμαυρα χρώματα, υπάρχουν πλέον και γαλάζια και λευκά. Στα χρώματα της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ. Στην πλατεία του αετού, στην μπουτίκ, παντού ακούγονται... γαλλικά.  Υπάρχουν οπαδοί και των δυο ομάδων, που αναμένεται να γλεντήσουν μέχρι και αργά το βράδυ απόψε. Και αύριο θα υπάρχει και συνέχεια. 

Πριν από το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια της ΑΕΚ με την Μαρσέιγ, η Original διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι, προς τιμήν των Μαρσεγέζων που ταξίδεψαν από την Γαλλία. Κάτι ανάλογο μ' αυτό που είχε οργανωθεί από τους Γάλλους πριν από το ματς στο Βελοντρόμ. Και φυσικά αμέσως μετά, θα πάνε όλοι μαζί στην Opap Arena, όπως ακριβώς έγινε και στην Μασσαλία.