Σοκ στη Μαρσέιγ: Χωρίς τον Ομπαμεγιάνγκ στην Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ

Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ

i

PrtScr

Σοκ στη Μαρσέιγ: Χωρίς τον Ομπαμεγιάνγκ στην Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:31 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:59 - 08.11.2023

Σημαντικό πλήγμα θα έχει η Μαρσέιγ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αφού ο Ομπαμεγιάνγκ απουσίασε από την τελευταία προπόνηση των Γάλλων και αναμένεται να μην ταξιδέψει.

Την ΑΕΚ αντιμετωπίζει η Μαρσέιγ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League, η οποία δεν θα έχει έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή στην αποστολή της. Πιο αναλυτικά, μεγάλος απόντας για τους Γάλλους θα είναι ο Πιέρ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος φαίνεται πως δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το παιχνίδι στην «OPAP Arena».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το RMC Sport: «Απών ήταν από την προπόνηση την παραμονή του αγώνα ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος τίθεται εκτός μάχης για το ματς με την ΑΕΚ, την Πέμπτη. Ο Γκαμπονέζος πάσχει από ενόχληση των οπίσθιων μηριαίων και δεν ταξιδέψει στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν τεράστιες ανησυχίες στον σύλλογο, αλλά είναι πιθανό να χάσει επίσης την αναμέτρηση  με τη Λανς αυτή την Κυριακή και στη συνέχεια να εκμεταλλευτεί το διάλειμμα για να ανακάμψει. Ο Βιτίνια είναι ο πιθανός βασικός αντικαταστάτης του»

Αλμέιδα: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»
EUROPA LEAGUE

16:31 - 08.11.2023

Αλμέιδα: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Η ΑΕΚ του Αλμέιδα θα κάνει και στην Ευρώπη, αυτό που έκανε και πέρυσι σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όταν διεκδίκησε τα πάντα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου ματς

Αυτό θα είναι το δεύτερο σημαντικό πλήγμα για τη Μαρσέιγ, αφού στον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ δεν θα αγωνιστεί επίσης ο Βαλεντίν Ρονζιέ. Ο ίδιος υπέστη μια μικρή ρήξη οστού στο αριστερό του γόνατο, κατά τη διάρκεια του περασμένου αγώνα με τη Λιλ. Ο παίκτης αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες, ενώ είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα του.

Αναλυτικά η αποστολή της Μαρσέιγ για την αναμέτρηση εναντίον της ΑΕΚ: Λόπεζ, Μπλάνκο, Ενγκαπαντουετνμπού, Ζιγκό, Εμπεμπά, Μπαλέρντι, Λόντι, Μεϊτέ, Κλάους, Μουρίγιο, Σόγκλο, Χαρίτ, Κοντογκμπιά, Ναντίρ, Τουνκάντι, Βερετούτ, Σιορτίνο, Σαρ, Εντιαγιέ, Κορέα, Βιτίνια.